8 manieren om hem te gek over je heen

Als je hem wilt wow en maak hem helemaal gek worden voor u hebben we alle adviezen die u nodig hebt! Bekijk deze 8 manieren om hem te laten vallen onder uw werktijd!

8 manieren om hem te gek over je heen

We hebben allemaal onze kleine trucs over hoe om extra verleidelijk en koket en hen in, als we dat willen. De meeste van de tijd dat we niet eens bewust we het doen, we zijn gewoon van nature gebruikt om de hitte en speel het spel als we geïnteresseerd zijn. Toch, als je het gevoel dat je nodig hebt om te zetten in extra werk en sparren-up van uw stijl om hem te laten merk je, hier is wat je moet doen:

1. Onafhankelijk

Miss Independent is degene die kan hem uit te gaan van zijn geest! Er is niets meer verleiden dan een meisje die weet wie ze is, en de bevestiging of goedkeuring niemands niet nodig. Ze weet wat ze wil, hoe het te krijgen en is nooit behoeftige of plakkerig. Dit is het type meisje dat gaat hem helemaal gek. Ze is sterk, niet afhankelijk van iedereen en hij is verslaafd. Er is gewoon iets over het feit dat ze hem niet nodig hebben, maar kiest voor hem, dat is genoeg om elke man vallen waanzinnig verliefd.

2. Laat hem willen meer

Laat hem altijd willen meer! Jongens willen vechten om te krijgen wat ze willen. De jacht is leuk voor hen, en dat is wat maakt ze het op prijs stellen meer wanneer zij het krijgen. Dat is gewoon hoe het is. Dus, als hij jullie allemaal op een bord en als je het volkomen duidelijk dat hij is degene die je wilt dat hij gaat om te weten dat hij het makkelijk. En gemakkelijk is niet van plan om hem te gek. Wat gaat er om hem te laten eten van de palm van je hand is dat je hem geven van uw genegenheid beetje bij beetje. Maak hem het gevoel dat hij moet werken voor haar.

3. Onvoorspelbaar

Voorspelbaar is saai. Het is routine, het is makkelijk. Onvoorspelbare meisjes, die nu hoe dingen te wakkeren zijn zeker gaan om wat aandacht te vangen. Als ik zeg 'alles opschudden' Ik bedoel gewoon stap uit de gewone eens in de zoveel tijd. Geloof me, hij gaat verliezen van gedachten als je gaat en doe iets dat volledig uit de norm.

4. Geen hoge onderhoudskosten niet

De meeste jongens vinden hoge onderhoudskosten meisjes een boring. Ik bedoel, dat ze doen als een meisje die zorg draagt ​​voor zichzelf, maar om deze perfecte nooit ontspannen persoon de hele tijd is gewoon vermoeiend, voor iedereen. Hij gaat mooi worden getrokken in als je hem laten zien in staat om het grootste deel van elke situatie te maken en zich geen zorgen over de manier waarop je kijkt of iets anders bent.

5. Leuk zijn

Iedereen houdt van een leuke liefdevolle persoon! En elke man die ziet dat je iemand die je voor het hebben van een goede tijd, het doen van leuke dingen, actief zijn, in openlucht, met een lach bent is het zeker gaat om uw bedrijf hunkeren. De waarheid is dat veel van de meisjes zijn niet echt voor veel actie zij de voorkeur krijgen verwend, chillen en praten. Maar een leuke liefdevolle meisje die wild en gek kan krijgen is zeker gaat maken elke man gek over zodra hij haar ziet in dat licht.

6. Vertrouwen is de sleutel

Hier is het beste stuk van raad iemand me ooit gaf: mensen zien alleen wat je ze laten zien, als je jezelf presenteren op een bepaalde manier dat is hoe ze je zullen waarnemen. Dit geldt voor veel dingen in het leven, en het is absoluut goud als het gaat om vertrouwen! Wist u dat de meeste van die mensen die lijken te vertrouwen sijpelen eigenlijk faken? Het beste ding is iedereen het kan doen, en met de tijd, je eigenlijk de ontwikkeling van deze zelfverzekerde persoonlijkheid je hebt portretteren voor de wereld te zien. En er is niets meer aantrekkelijk en boeiend dan een zelfverzekerd meisje die haar waarde kent.

7. Lock ogen

Een goede lange blik in zijn ogen is alles wat er nodig is om vonken vliegen en blaas zijn geest. Je twee bevestigingsogen precies op het juiste moment kan toveren en wakkeren emoties die hij wist niet eens dat hij heeft!

8. Verras hem

En dan bedoel ik niet als gooi hem een ​​verrassing, zal er genoeg tijd voor dat zodra je hem helemaal voor jezelf. Ik bedoel toon hem je bent zo veel meer dan hij al te zien. Als hij gewend aan jullie allemaal verkleed en handelen dame als toon hem je weet hoe je je handen vuil te maken en los te laten ook. Als hij gebruikt om u wordt super verantwoordelijk en op school / werk georiënteerd nemen een dag om alles af te blazen en hebben plezier met hem. Iets doen dat hij niet zou verwachten dat je te doen! Het allerbelangrijkste is dat je nog steeds je, je bent gewoon hem laten zien aan de andere kant - probeer niet om iets wat je niet alleen maar om een ​​man te imponeren! Als je het goed doet hij het zeker gaat willen meer van wat je te bieden hebben!

Onze selectie