Gespreksonderwerpen bij een zakenman

Dus, je eindelijk die ondernemer moet je uit te vragen? Nu komt het probleem genaamd "de conversatie starters". Raak niet in paniek, zakenlieden zijn niet zo verschillend van de rest van ons, en kunt u veilig met ze praten. Hier is een klein iets dat je zal helpen.

Gespreksonderwerpen bij een zakenman

De meisjes die betrokken zijn bij een eerste-date-met-een-business-man situatie zou kunnen kwalificeren in een van de twee groepen. Je bent ofwel een zakenvrouw jezelf of je bent het niet. In ieder geval, vroeg hij je uit voor een reden, dus niet het gevoel ofwel superieur of inferieur. Hier zijn een aantal onderwerpen te bespreken met een zakenman.

1. Werken

Of je het leuk vindt of niet, zal het onderwerp van het werk komen in het gesprek. Dit zou de meest belangrijke ding om te bespreken met een zakenman te zijn, zodat je echt nodig hebt om dit recht te spelen.

Allereerst, zelfs niet geven een geringste hint dat u geïnteresseerd bent in hoeveel geld hij maakt bent. Je zult alleen maar uitzien als een goudzoeker. Het beste idee zou zijn om hem gewoon vragen je iets over zijn werk te vertellen. Besteed aandacht aan wat hij zegt en een vraag of twee. Uw hele gesprek mag niet draaien om werk.

Dezelfde regel geldt wanneer het gaat om praten over je eigen werk. Een paar zinnen over wat je doet, en als je het leuk vindt, zal het prima doen. Het is goed om passie te tonen voor uw werk, maar toont obsessie is niet.

Als je een zakelijke vrouw zelf, zal het werk gepraat waarschijnlijk een gemakkelijk onderwerp voor je. Als je twee doen hetzelfde werk heb je nog meer dingen om over te praten, maar laat niet de man verlaten met de indruk dat dat is het enige wat je kunt praten over.

Als u momenteel werkloos bent, verberg niet dat. De tijden zijn niet makkelijk nu. Praat over je vorige baan en over wat de ideale baan voor je zou zijn.

Bedrijfs gesprek eindigt met praten over je werk. Nu is het tijd om elkaar buiten een bedrijf schelp voldoen.

2. Boeken

Boeken zijn altijd een goed onderwerp voor een gesprek. Te weten komen over zijn favoriete boek of auteur zal je zeker veel vertellen over hem.

Heb je een beetje voorzichtig zijn met dit onderwerp maar, omdat jongens over het algemeen minder lezen, dan meisjes. Zakenlieden meestal lees nog minder, omdat hun werk neemt een groot deel van hun tijd. Duw niet het boek praten als hij is niet geïnteresseerd in het.

Het belangrijkste ding over dit is, niet tot een van die meisjes "Ik kon een duizend boeken per jaar leest" zijn. Dit is uiterst vervelend voor iedereen om je heen. Het laat zien dat je een arrogant en pretentieus persoon, die denkt dat ze beter is dan alle anderen, alleen maar omdat ze veel leest. En niet iedereen, dat is nog erger citeren.

3. Bioscoop

Als er boeken, er zijn films ook. Daar is je conversatie starter. Raden hem een ​​film.

Het grootste probleem te vermijden, als het over films, spreekt over chick films. Geen rechte man (ok, er zijn enkele uitzonderingen) is in romantische komedies. Maakt niet uit hoeveel je van ze houdt, is het misschien niet het beste idee om de man te smoren met dat praten zijn. Kies een aantal andere films - een goed drama, thriller of zelfs horror.

Vraag hem wat zijn favoriete film is, en waarom. Dit is geen eenvoudig onderwerp te vullen de tijd, kon je veel leren over de man van deze - dus luister aandachtig.

4. Sport-

Ok, we meisjes zijn niet erg geïnteresseerd in de sport, maar jongens zijn. Je hoeft niet te willen sporten, maar het is een goed idee om dit onderwerp in een gesprek te brengen, want hij zal het op prijs stellen.

Wees niet verbaasd als je ondernemer is dat niet veel in de sport, als gewone jongens zijn. Ze werken meestal lange uren en die hen niet verlaten met veel tijd voor sport kijken. Als hij houdt van sporten, laat hem praten voor een tijdje en stop hem alleen als hij echt saai.

5. Huisdieren

Vraag hem of hij heeft een huisdier. Als hij dat niet, vraag dan of hij zou graag een hebben. Begin niet met de eeuwige discussie of honden of katten zijn betere huisdieren. Jongens meestal houden van honden, dus als je een kat persoon zelf, probeer niet te klinken als een "crazy cat lady." Het is ok om uw kat te houden, is het niet ok om te worden geobsedeerd.

Het huisdier gesprek zal u een inzicht in wat voor soort persoon deze man is. Als hij is niet eens overweegt om een ​​huisdier, hij is het meest waarschijnlijk een koude, werk-geobsedeerde persoon die kon niet ooit iets maar zijn werk zet in de eerste plaats. Het is een ding om niet te tijd voor een huisdier hebben, en volledig andere om het niet te willen, zelfs als je de tijd had.

6. Hobbies

Als je echt wilt weten wat voor soort persoon is die zakenman, zit over de tafel, vraag hem over zijn hobby's. Zelfs geen TV kijken - - Als hij een enkele niet over zou ik zeggen geen tweede date.

Ondernemers zonder hobby's zijn meestal erg druk. Dat betekent helaas dat hij de tijd voor u niet hoeft ook niet. Het zou kunnen werken op het eerste als je een vrouw, maar er zal komen tijd wanneer u zult willen gewoon naar buiten, en hij zal weer werken na verloop van tijd.

Aan de andere kant, als hij een hobby, zorg ervoor om te horen alles over. Hij houdt waarschijnlijk het veel, en hij zal willen over praten. Niet ondermijnen of beledigen zijn hobby op welke manier - we doen niet allemaal als dezelfde dingen. Praat over je hobby's en - wie weet, zou je zelfs graag dezelfde dingen.

7. Bonus tip - onderwerpen te vermijden

Er zijn drie thema's te vermijden in gesprek met een persoon - mannen en vrouwen, bedrijfsleven en mensen niet-zakelijke alike. Deze onderwerpen zijn: politiek, religie en samenzweringstheorieën.

Politiek en religie dient vermeden te worden om dezelfde redenen. Je zou echt beledigen iemand, en je kon een razende debat dat zal waarschijnlijk niet goed af beginnen. Complottheorieën moet worden vermeden om een ​​geheel andere reden - je zou eindigen op zoek echt dom.

Veel complottheorieën zijn een complete onzin. Als je toevallig op een date met een man, die is beter te informeren over de materie dan je bent - goed je zult gewoon erg dom.

Dus, dat is het. Nu weet je wat te praten, en wat niet om over te praten. Als u nog steeds niet gelukt om een ​​date met hem, kijk op het artikel over hoe interessant zijn om een ​​zakenman. Implementeer deze tips, en je zult zeker krijg je een datum.

Onze selectie