Hoe een man te verleiden zonder dat hij het ​​te weten

Sommigen noemen het sexappeal, anderen noemen het de kunst van het verleiden. Door de geschiedenis en veel verschillende culturen, werd het vermogen om met succes te verleiden zeer geprezen.

Hoe een man te verleiden zonder dat hij het te weten

Sommige vrouwen, zoals de Egyptische koningin Cleopatra zelfs invloed op de cursussen van de hele rijken met de allure hadden ze op mannen. Maar, verleiding, net als vele andere voorbeelden in de menselijke interactie, werkt het beste wanneer de vrouw niet eens beseffen dat ze is iets te doen buiten het gewone.

In feite, verleiden iemand op deze manier niet eisen dat u te veel doen. Vanuit mijn ervaring en praktijk, mannen reageren op de beste manier wanneer ze te herkennen in een vrouw een eenvoudige, maar krachtige mengsel.

Deze combinatie zal u de middelen om een ​​man te verleiden, zonder dat hij het weet te geven.

Spontaniteit zal je opgevallen

Spontaniteit is het belangrijkste ingrediënt in dit mengsel. Als je moest kiezen of om tijd door te brengen met een persoon die spontaan lijkt voor u, of iemand die gespannen lijkt en dat meer dan analyseert alles, zou je niet twee keer nadenken. De voor de hand liggende keuze is de spontane ene, ongeacht de situatie waarin je jezelf vinden inch Zelfs als je in een zakelijke omgeving, zal je nog steeds neigen naar de mensen die ontspannen en natuurlijk uitzien.

Hetzelfde geldt in verleiding. Als u van plan alles op voorhand, vooruit op de dingen die je zegt en de manier waarop je handelt, is er een nul kans op schijnbaar spontane, zelfs als je echt goed in.

Verleiding is niet en mag niet worden acteren, met u als de hoofdpersoon en de man die je geïnteresseerd bent in als het publiek. Je doel is om iemand geïnteresseerd in vergadering krijg je, tintelen zijn verbeelding, maar niet door het direct doen.

Slechts een spontaan persoon kan trekken dit uit.

Niemand is geliefd bij alle

Nu, met dit in het achterhoofd, moet je accepteren dat niet ieder mens op de planeet je aantrekkelijk vindt. Dit wordt niet alleen bepaald door de manier waarop je kijkt - geloof me, veel mannen denk niet dat supermodellen en filmsterren zijn de mooiste vrouwen ter wereld.

Mannen kunnen omdraaien wanneer je loopt over straat alleen maar om nog eens naar uw perfecte figuur of mooie gezicht krijgen, maar toch kunnen er dat een man in uw gebouw dat je echt zou willen ontmoeten, maar die, om onbekende redenen, niet eens je bericht in de lift.

Je moet niet focussen op die kerel. Hij heeft zijn redenen, en je hoeft niet te onderzoeken, of proberen te krijgen op zijn radar. Cruciale rol in dit soort verleiding is om bewust te zijn van die mannen die niet eens iets geïnteresseerd, en om verder te gaan. Jezelf dwingen naar iemand die duidelijk niet in je kom je nergens, en tegelijkertijd het doodt ook de spontaniteit in je uiterlijk.

Kiezen om plezier te hebben

In plaats daarvan concentreren op het hebben van plezier. Immers, verleiding moet leuk zijn voor iedereen die betrokken is, zelfs als de man niet beseft dat hij wordt verleid.

Ga naar buiten, praten, flirten, bewegen, en nieuwe mensen ontmoeten. Wees niet bang om te experimenteren met sociale netwerken en het gebruik van technologie in uw voordeel.

Probeer niet om alles wat je niet bent, en overdrijf niet je seksualiteit. Als je natuurlijke handelt, zal het stromen op zijn eigen. Het beste ding over het verleiden van een man zonder hem zelfs maar te weten is het de verrassing factor bij betrokken zijn.

Door spontane, met aandacht natuurlijk en uitgaand, zal u de aandacht van vele mensen te vangen, maar je zult niet weten wie precies tot ze naar je toe komen. In dat punt, zullen ze worden aangesloten - zij zullen niet in staat zijn om hun vinger op leggen, maar om wat voor reden dan ook, zullen ze zich echt tot je aangetrokken.

Je zult gewoon moeten beslissen of u ze wilt reel in, of snijd ze los.

In ieder geval zal uw verleiding succesvol te zijn, en het vereist slechts een snufje spontaniteit en zelfacceptatie.

Onze selectie