Hoe je het meisje naast de deur hij verliefd wordt op

Wat is het over 'het buurmeisje' vibe dat mannen worden aangetrokken naar? Heb je de vibe? Hoe kan je het krijgen en maken de man van je dromen verliefd op jou? Het is allemaal hier in dit artikel...

Hoe je het meisje naast de deur hij verliefd wordt op

Ik moet je iets vertellen... we zijn allemaal 'girls next door'! We gewoon niet noodzakelijkerwijs begrijpen het concept, of weten waarom mannen vinden het aantrekkelijk, en dus hebben we uiteindelijk die het allemaal met wat we denken dat mannen willen. Crazy stuff. In onze pogingen om mensen aan te trekken hebben we uiteindelijk het verhullen van de natuurlijke dingen die ze het meest aantrekkelijk vinden over ons!

Wie is 'the girl next door'?

Nou ze niet per se om naast hem te wonen. De term verwijst naar het feit dat wanneer hij haar ziet is het per ongeluk en ze doet gewoon haar ding.

'The girl next door' verwijst naar een meisje dat is natuurlijk en zorgeloos, niet al bezig met het kijken goed om aandacht van een man te trekken, en iemand die is gewoon zichzelf en wie niet de manier waarop ze zich gedraagt ​​of kijkt rond een man te veranderen, vooral in een alledaagse situatie.

[Lees: Hoe te flirten met een jongen die je wilt ]

Waarom hebben mannen vinden dit aantrekkelijk?

 • Een meisje die is comfortabel met zichzelf, zelfs als ze niet wordt aangevuld tot de negens, is sexy. Wanneer u te veel aandacht besteden aan uw gepercipieerde gebreken u alleen uiteindelijk het tekenen van andere mensen aandacht aan hen. En vaker wel dan niet zul je alleen uiteindelijk uit als je overdrijft omdat uw eigen gebreken worden altijd uitvergroot aan u. Het is onwaarschijnlijk dat hij ziet je lichaam op dezelfde manier dat je doet.
 • Onzekerheid en een gebrek aan vertrouwen is storend, vooral wanneer het ding dat de meeste trekt een jongen een meisje is haar persoonlijkheid aan het eind van de dag. Een man wil zijn met een meisje dat hij rond kan zich ontspannen, iemand die hij heeft dingen gemeen met en kan een lach met of genieten stimulerend gesprek.
 • Het zijn de kleine dingen die een man aantrekkelijk vindt over jou - je persoonlijkheid eigenaardigheden en de mysterieuze dingen die je doet achter gesloten deuren, wanneer je alleen voor jezelf, zonder publiek. Al die dingen die je wilt te verbergen, dat is wat je uniek en aantrekkelijk maakt!

[Lees: Hoe maak je een vriend om te zetten in een vriendje ]

Hoe de 'girl next door' look te krijgen

Nu weet ik dat ik heb gezegd dat dat een buurmeisje is meer te maken met je persoonlijkheid, maar je uiterlijk weerspiegelt of u nu een onderhoudsvriendelijke meisje of een high maintenance meisje. Als je gaat voor het meisje naast de deur kijken dan je wilt om te streven naar lage onderhoudskosten.

Opmerking: Dit betekent niet dat iemand je niet - het betekent precies het tegenovergestelde. Het betekent stoppen met proberen om iets wat je niet, niet te hard proberen te 'maken' van uw look. Ga met je natuurlijke kenmerken in plaats van te proberen om degenen die er niet zijn te creëren.

[Lees: Een korte gids naar kijken prachtig zonder make-up ]

Tips om te boren in uw 'natuurlijke look'...

 • Als je haar van nature krullen of een golf in het dat je altijd rechtzetten met Stijltangen, laat je haar dus het is een ding maar de truc zou kunnen zijn om hem te gaan zitten en opletten! Speld het op en laat ranken vallen vrij, of laat het allemaal los en de wind zweep door... wilde haren is sexy, het doet denken jongens van ruwe seks.
 • Toon van uw make-up, zodat u kunt de echte vorm van je ogen te zien. Make-up kan totaal veranderen uw natuurlijke kenmerken en je zou kunnen bedekken sproeten zal hij voor vallen...
 • Draag kleding die terloops suggestieve in plaats van huid strak en duidelijk. Als je een beetje laten hun fantasie het heeft meer van een effect, en elke man zal genieten van de geheime sensatie van het spotten van de sillhouette van je lichaam onder een baggy maar pure top!
 • Ga voor casual schoenen. Een deel van de girl-next-door-allure is haar down-to-earth houding, dus te ontdoen van alles wat pretentieus en comfortabel zijn voor een verandering. Een man zal je respect voor uw eigenheid en het vertrouwen om broeken en trainers dragen een keer in een tijdje.
 • Vind heel veel dingen om te lachen en gelukkig te zijn over. Het veranderen van je kijk op het leven en waarderen de eenvoud van het kan uw vibe transformeren en maak je zo veel meer aanspreekbaar lijken.

Wat doet het buurmeisje dat te doen is aantrekkelijk?

Omdat het een buurmeisje gaat niet alleen over het kijken het onderdeel. Hier zijn enkele extra tips die u de girl-next-door edge te geven...

 • Schop terug en een van de jongens! Wees niet bang om muck in en hebben plezier. Bestel een biertje en drinken uit de fles als je normaal gesproken een glas wijn meisje. Wees blij met een afhaalrestaurant en een Sci-fi flick of horror film zo nu en dan. Daag hem naar een van zijn computerspelletjes, maar don t zijn allemaal girly erover - krijg je competitieve streak uit! Het draait allemaal om het maken van elkaar zich ontspannen en op hun gemak, en het hebben van veel met elkaar gemeen.
 • Wees een goede buur! Dit betekent dat van medeleven tonen aan mensen om je heen in plaats van met oordeel. Hulp bieden als het nodig is, een handje te helpen of een oor of een schouder. Menselijke kwaliteiten zijn net zo belangrijk als alle anderen als het gaat om aantrekkelijkheid.
 • Het buurmeisje draagt ​​haar leesbril in het openbaar omdat ze niet ijdel of bezig met wat andere mensen denken. Sorry maar leesbril zijn cool en sexy! Ik wou dat ik ze nodig had.
 • In een stortbui heeft ze het niet erg nat te worden. Hoge onderhoudskosten meisjes gillen omdat hun perfect rechtgetrokken haar op om het kroeshaar. Weinig onderhoud meisjes loopt dwars door het midden van de grootste plassen, stampen, met een brutale grijns op hun gezicht!
 • Wees niet bang voor het krijgen rommelig, puinhoop is leuk, of het nu uit de tuin krijgen modderige of in de keuken krijgen lekker!

[Lees: Hoe een man verleiden zonder hem zelfs maar te weten ]

Bottom line: wees gewoon jezelf! Herontdek het kind binnen. Dat brutale onschuld zal u aanspreekbaar en vertederend.

Onze selectie