Hoe je lichaamstaal te gebruiken bij het daten

Wist u dat lichaamstaal en non-verbale communicatie te maken tot 93 procent van de communicatie in het algemeen? U kan worden aandacht te besteden aan wat je zegt, maar als je lichaam je vertelt een ander verhaal hij gaat inhaken op dat! Dus, hier zijn enkele lichaamstaal do's en don'ts als het gaat om daten!

Hoe je lichaamstaal te gebruiken bij het daten

Omdat lichaamstaal is zo belangrijk, zo veel studies hebben aangetoond, is het ook heel belangrijk dat we blijven op de hoogte van wat voor soort berichten sturen we zonder zelfs spreken. Je zou kunnen zeggen dat de mensen zijn vrij veel bedraad om deze non-verbale signalen te lezen en te interpreteren, zonder erover na te denken twee keer, of zelfs scherpstellen en het kijken naar iemands lichaamstaal.

Dus eigenlijk, zie je iemand met hun armen gekruist op zoek naar beneden en je gewoon weet dat ze waarschijnlijk niet in de beste stemming ooit. Nu, je kan soort zien waarom het belangrijk zou zijn om de berichten te versturen met iemands we proberen te communiceren met onze (potentiële) datum van ons lichaam aan te passen. Dit is letterlijk iets dat kan maken of breken je in de dating wereld. Dus:

DO werken aan je houding

Het hebben van een goede houding is essentieel! Niet alleen wanneer het proberen om aandacht te trekken en krijg een date, maar in het algemeen. Een goede houding zegt dat je vertrouwen, je weet wat je wilt, je bent niet verlegen, je goed voelen...

Het klinkt misschien gek, dat de manier waarop je staat of zit zo veel kan zeggen over u, maar het is waar - slechte houding zal een negatief bericht sturen naar iedereen wie let. Ga rechtop staan ​​en trots!

Geen tekenen van nervositeit te tonen

Als je op een date met je angstig en nerveus door snapping je vingers, erop te tikken op het oppervlak van de tafel, bijten je nagels (God verhoede!), Bijten op je lippen of iets op die noot bent is een duidelijke nee -nee!

Je date zal zeker in staat zijn om te vertellen dat je niet ontspannen en je bent in je eigen hoofd en dat is alleen maar om hem te laten denken dat je twee zijn niet te klikken. Omdat het een beetje nerveus, vooral op de eerste date, is normaal, maar probeer en houd terug op de snapping en tappen.

DO uitnodigend

Opnieuw - houding! Volgende - nooit zitten met je handen gekruist; nooit omhoog houden je hoofd in je handen, etc. U wilt aanspreekbaar kijken, niet geïrriteerd of verveeld. Door te kijken alsof je het hebben van een goede tijd, of in ieder geval als je wakker bent en niets is er, je bent het verhogen van uw kansen om vroeg uit.

Aan de andere kant - als je kijkt boos en als je in een slechte bui is het hoogst onwaarschijnlijk dat iemand gaat dat ik u stoor en eigenlijk een gesprek te beginnen.

Ga niet zitten als een kerel

Zitten als een vrachtwagenchauffeur is niet veel te doen voor u! Oke, misschien bent u niet comfortabel met het zijn alle ladylike en klaar en dat soort dingen, maar aan het eind van de dag ben je een meisje, en je moet handelen als een.

DO initiëren fysiek contact

Het is een bekend feit dat wanneer een meisje is geïnteresseerd in een man die ze zullen initiëren contact. Door 'contact' bedoel ik die kleine dingen die meisjes doen om ze te tonen als iemand - zoals lachen om iets wat hij zegt en het aanraken van zijn arm. Nu is het super belangrijk om het licht te houden - niet overboord te gaan, zelfs niet met de arm aanraken, laat staan ​​iets anders!

Speel niet met je haar

Het kan ook een teken van nervositeit zijn, maar meestal is het gewoon een smerige gewoonte. Twirling je haar rond je vinger ziet er niet mooi, in feite, het maakt zelfs je lijkt soort bitchy. Nou, niet volgens een studie of wat dan ook, maar het doet, vooral gekoppeld met vervelende kauwgom kauwen!

DO smile

Zoals altijd, het belangrijkste is een glimlach! Het is echt een wereld van verschil, en niets wat je communiceert - verbaal of non-verbaal - gaat naar het effect dat u wilt hebben zonder een glimlach!

Onze selectie