Hoe maak je een gemini man te verleiden

Leer wat de kenmerken van een Gemini man zijn en gebruik ze in uw voordeel! Hier ziet u hoe de rusteloze Gemini verleiden!

Hoe maak je een gemini man te verleiden

Je bent in horoscoop en astrologie? Welnu, dit is voor jou! Als de man je hebt je ogen op een Gemini hij gaat waarschijnlijk om bepaalde eigenschappen van dat sterrenbeeld delen. Het zou geen kwaad om te proberen en te benaderen hem volgens wat het zegt over hem.

Hier is wat algemene informatie over de tweeling die een idee van wat ze allemaal over zou kunnen geven:

  • hun heersende planeet is Mercurius
  • hun element is lucht
  • fundamentele eigenschap: ik denk!
  • sterke punten: joviaal, flexibel, leergierig, goed in communicatie
  • zwakheden: egoïstisch, rusteloos, niet punctueel, verwarrende persoonlijkheid

Het is algemeen bekend dat de tweeling die zijn het symbool van Tweeling vertegenwoordigen hun tweeledige karakter. En lieve God, is die plek aan of is het ter plaatse? Met een Gemini man je weet nooit welke je krijgt, en er is een grote kans op een derde en vierde persoon die te zien zijn op sommige punten. Dit is de reden waarom, uiteraard, verleiden een en het maken van hem als je terug gaat een beetje extra moeilijk. Nou, laten we niet moeilijk, maar uitdagend zeggen, het klinkt veelbelovender.

Als u bereid bent om jezelf door het slopende werk van het proberen om dit een uitzoeken en hem te laten doen wat je wilt gewoon weten dat hij niet het type om te verblijven in een plaats te lang.

Tweelingen zijn rusteloos, wat betekent dat als je niet lukt om te vangen zijn aandacht iemand anders gaat doen, in ieder geval voor enige tijd.

Dat is hoe ze rollen, altijd in beweging, altijd klaar, altijd gaat.

Als je het soort meisje die constante geruststelling in de liefde misschien wel gaan voor een Gemini nodig heeft of wil is niet de beste manier om te gaan want dat is iets wat je niet van hem verwacht. Eigenlijk zou hij de meest zorgvuldige kerel in de wereld, vandaag, maar brace voor morgen zou hij in een complete tegenpool van die vent. Dan, twee dagen van dat, wie weet?

Maar als je nog steeds klaar om hier deze uitdaging is hoe je het beste zou zijn af te gaan over het! Wordt vriendelijk en een vrolijke persoon die het gesprek kunt praten in plaats van de weg te wandelen net zoals hijzelf is waarschijnlijk gaan om zijn aandacht te vangen.

Je moet het een wezen eigenzinnige en onrustig met hem nooit de ene houdt hem neer of proberen om zijn natuur te temmen! Zijn

Je moet hem laten zien dat je niet de ene te proberen en hem binden en af ​​te halen zijn vrijheid en onafhankelijkheid. Hij zal niet hebben dat dus die fout niet maken.

Denk niet dat dansen op de beat van zijn trommel terwijl het doen van het verleiden van een deel van het spel is niet van plan de moeite waard om in de latere stadia. Een Tweeling man kan de koning van de romantiek, en ze maken geweldige vaders ook!

Dus, daar heb je het - alleen de een die kan inhalen met hem mentaal en in geen tijd zult u het ene wel zeker!

Onze selectie