Hoe maak je een jongen te imponeren

Oh is dit waar - onze lezer heeft een oogje en houdt van een jongen. Nu wil je hem te imponeren en klop hem van zijn voeten? Nou... Laat ons je een beetje helpen? Konden wij geven u speciale indicaties. De rest is aan uw verbeelding.

Hoe maak je een jongen te imponeren

Google hem

Ja, het is stalker-achtig, maar wat kan je doen. Door googlen we impliceren Facebook ook. Controleer zijn voorkeuren, interesses, scholen... Lees zijn favoriete boek en praat erover, zodat hij kan horen. Hij houdt cinematografie? Geef hem een ​​kopie van Sunset Boulevard en vraag hem of hij het wil zien met je mee. Spelen met zijn belangen. Laat hem weten dat je slim en goed opgeleid bent. Er zijn veel te veel mooie meisjes - een jongen je moet zowel slim en mooi imponeren.

Verkleed

Verkrijg de "Ik heb niet echt proberen 'kijken, maar zien er echt fantastisch. Draag donkere jeans en een wit T-shirt, maar doe je haar en draag gewoon een beetje make-up. Overdrijf niet, zien er natuurlijk en moeiteloos.

Houd het gesprek gaande

Wees niet bang om met hem te praten - voel je vrij om te praten. Maak de dag zo leuk mogelijk - niet het typisch maken. Gaan samen spelen paintball, dingen die hij nooit gedaan met een meisje voor te doen. Na de wedstrijd, neemt hem mee naar huis en maak cocktails jezelf.

Seks

Niet verlegen zijn in bed. Vraag hem over de dingen die hij leuk vindt in bed en doe het goed. Het is sex, niet de kerk. Zetten op een sexy kleine aantal en nadat hij zijn vriend op paintball, worden zijn burleske diva in bed. Wees zijn fantasie.

Na al deze inspanning

Je hebt het allemaal gedaan. Na deze show voorbij is, doe maar gewoon. Toon uw gevoelens en zijn zelfverzekerd. Weten dat als hij niet wakker wordt op je kussen dingen zullen ook wel goed. Dat is wanneer hij zal worden onder de indruk - als hij ziet dat je niet bang bent hem kwijt te raken en dat je een leven van je eigen. Je hebt een spel gespeeld en het was leuk - maar niet alleen richten op hem. Laat hem onder de indruk in zijn eigen tijd en patroon worden - je kunt niet liefde dwingen.

Is hij nog onder de indruk?

En nu, als je een dame, relax en laat hem te imponeren je terug - je hebt laten zien je vaardigheden en ze waren geweldig. Sit back, relax en geniet. Laat hem je zo gek bellen en breek zijn nek om u te imponeren. Het is het beste deel. Het is heel revolutionair voor een meisje om een ​​jongen te imponeren - je bent een moderne vrouw. Meestal, het is verondersteld om andersom te gaan. Nu dat je je kleine leuke bal hebt gehad, laat de prins op het witte kast tot u komen, rijden om u weg te stelen. Immers, je bent een prinses.

Onze selectie