Hoe maak je een kanker man te verleiden

Leer wat de kenmerken van een Kreeft man zijn, en ze gebruiken om uw voordeel! Hier is hoe je de shifty Cancer verleiden!

Hoe maak je een kanker man te verleiden

Je bent in horoscoop en astrologie? Welnu, dit is voor jou! Als de man je hebt je ogen op een Kreeft, hij waarschijnlijk gaat om bepaalde kenmerken van dat sterrenbeeld delen. Het zou geen kwaad om te proberen en te benaderen hem volgens wat die zeggen over hem.

Hier is wat algemene informatie over kanker, dat een idee van wat ze allemaal over zou kunnen geven:

  • hun heersende planeet is de maan
  • hun element is water
  • fundamentele eigenschap: I Feel!
  • sterke punten: loyaal, flexibel, familie-georiënteerd, empathisch
  • zwakheden: humeurig, besluiteloos, emotionele, gevoelige

Een typische Kreeft man is iemand die is verlegen, en lijkt erg introvert. Hij is niet iemand die een heleboel dingen over zichzelf deelt, hij is meer het type dat houdt van weg te blijven van de weg, en de geest zijn eigen bedrijf. Hij is bereid om uiteindelijk open te stellen, als je bereid bent om hard te werken om hem comfortabel voelen, om dat te doen bent.

Het ding is, hij lijkt misschien een complete en totale puzzel om je voor geruime tijd, voordat u begint met het idee van wat hij echt graag krijgen. Laat deze periode ontmoedigen, of maak je op te geven hem - want als je een stap terug krijg je nooit in de buurt van deze man te nemen.

De Kreeft man is gevoelig voor stemmingswisselingen. In feite is hij lijkt misschien een heel ander persoon elke keer dat je hem ziet. Hij kan gaan van triest om gelukkig in een kwestie van seconden. Maar het belangrijkste om te weten is dat de veranderingen zijn gewoon in zijn stemming, en hij zal altijd terug naar zijn normale zelf in het einde zijn - ze betekenen niet dat hij de dubbele persoonlijkheid, zoals de Gemini.

Zijn verlegenheid kan hem overkomen als afstandelijk en ongeïnteresseerd, maar er zeker van zijn dat is niet de manier waarop hij is.

Net als de krab, die is het symbool van dit teken, zal hij terug te trekken in zijn schelp, dat is zijn comfort zone, als hij begint te voelen bedreigd.

Dus maak uw benadering dienovereenkomstig. U zult willen agressief, maar niet te veel te zijn, want dat zal hem bang, en nonchalant, maar niet te veel, want dat geen effect op hem zal hebben. Je nodig hebt om hem te openen, voordat u een plaats kan innemen in zijn hart.

Het ding is, zelfs al is hij vaak in zijn eigen wereld, hij is een zeer realistisch persoon. Dus als je wilt zijn met hem, zal hij de tijd nemen om ervoor te zorgen dat u geschikt zijn partner bent te zijn. Zo hard als het klinkt, kan hij zelfs je oordelen, om te zien of je het waard is om zijn andere helft zijn.

Als je deze man wilt, zorg ervoor dat je opgemaakt met deze, en blijf bij hem geen kwestie wat. Geen spelletjes spelen met een Kreeft. U wilt uw affectie, verwen hem en zijn de perfecte meisje. Zodra hij begint vertrouw je dat hij zal het op prijs stellen als geen ander, en je overlaadt met liefde en genegenheid zelf. Dat is de deal met een Kreeft man, het kost tijd om dat harde schaal kraken en te krijgen in, maar zodra je daar, zie je dat het allemaal de moeite waard geweest.

Onze selectie