Hoe maak je een leo man te verleiden

Leer wat de kenmerken van een Leeuw man zijn en gebruik ze in uw voordeel! Hier is hoe je verleiden de machtige Leeuw!

Hoe maak je een leo man te verleiden

Je bent in horoscoop en astrologie? Welnu, dit is voor jou! Als de man je hebt je ogen op een Leeuw hij gaat waarschijnlijk om bepaalde eigenschappen van dat sterrenbeeld delen. Het zou geen kwaad om te proberen en te benaderen hem volgens wat het zegt over hem.

Hier is wat algemene informatie over leos dat een idee van wat ze allemaal over zou kunnen geven:

  • hun heersende planeet is de Zon
  • hun element is vuur
  • fundamentele eigenschap: Doe ik!
  • sterke punten: energiek, optimistisch, loyaal, eerlijk, big-hearted
  • zwakheden: domineren, geneigd tot jaloezie, bezitterig, egoïstisch

De Leo gedijt op aandacht. Dit is waarom hij zelden alleen gezien. Meestal is hij in een groep mensen, doet wat hij het beste - houden ze allemaal vermaakt, in het middelpunt van de aandacht en het houden van alle ogen op hem, dat is natuurlijk wat hij doet de beste! Dat is waarom ze zeggen dat om dichter bij een Leo u zich eerst zijn publiek geworden geworden.

Aandacht, bewondering en vleierij is wat hij zoekt, dus, als je wilt om hem in te trekken, zijn er eigenlijk twee manieren om te gaan. Ofwel degene die minder kan schelen zijn duidelijke schreeuwt om aandacht en maken hem proberen en wow je, of dansen op de beat van zijn trommel en platter je een weg naar zijn hart. Beide moeten prevaleren sinds Leos hou van hun ego boosts aan de ene kant, maar kan een uitdaging niet weerstaan ​​aan de andere kant. Betalen is hot 'n' verkoudheid zou u het meest goed!

Zelfs als hij lijkt rustig, zacht en als meer van een muurbloem laat je niet misleiden. Onder dit alles verbergt de dominerende figuur van een echte leo.

Nu, dit lijkt misschien niet logisch gezien het feit dat ze over het algemeen schandalig, over de top en hebben die groter-dan-wereld persoonlijkheid, maar het is waar - Leo is een romantische teken! Maanverlichte wandelingen, zonsondergangen, kaarslicht - het zijn allemaal meer dan genoeg te vegen hem van zijn voeten.

Ook zijn ze heel de verhalenschrijvers zodat je weet dat je ergens als hij begint het douchen je met aandacht, affectie en mogelijk zelfs cadeautjes, alles om u allen te krijgen voor zichzelf!

Leos zijn erg bezitterig. Dus, wat is de kaart die je zult moeten spelen? Laat me horen het tromgeroffel - yep, het is jaloezie! Als je hem denken dat je hem wilt en op de rand van het willen je terug, maar dan ook maar eens naar een andere kerel - je bent gebonden aan zijn bloed koken te maken! Wordt overheerst wordt letterlijk in de sterren geschreven als het gaat om deze man, dus als je wilt jouwe moet je om hem te laten vechten voor je.

Het ding over Leos is dat ze hunkeren alles van aandacht voor de liefde. Ze willen het allemaal, en we weten dat iedereen waardeert dat. Dus ja, wilt u roeme en doet zijn ding en laat hem denken dat je zult hebben wat hij serveert.

Maar je zult ook willen hem tonen ook u bent een kracht om rekening mee te houden, en je bent iemand om voor te vechten.

Zoals ik al zei het is de dominantie ding, en het is niet leuk om te domineren over iemand die het allemaal goed! Om jezelf een Leeuw moet je een beetje speels kitten - lief en schattig, maar met haar klauwen in de aanslag!

Onze selectie