Hoe maak je een maagd te verleiden

Leer wat de kenmerken van een Maagd man zijn, en ze gebruiken om uw voordeel! Hier is hoe je de Maagd patiënt te verleiden!

Hoe maak je een maagd te verleiden

Je bent in horoscoop en astrologie? Welnu, dit is voor jou! Als de man je hebt je ogen op een Maagd, hij waarschijnlijk gaat om bepaalde kenmerken van dat sterrenbeeld delen. Het zou geen kwaad om te proberen en te benaderen hem volgens wat dat zegt over hem.

Hier is wat algemene informatie over virgos dat een idee van wat ze allemaal over zou kunnen geven:

  • hun heersende planeet is Mercurius
  • hun element is aarde
  • fundamentele eigenschap: analyseer ik!
  • sterke punten: perfectionistisch, realistisch, oprecht, betrouwbaar, praktisch, patiënt
  • zwakheden: kritisch, duwt zichzelf te veel, onrustig

Als je op jacht naar een Maagd man, het eerste wat je moet weten is dat een papperig, emotie verpakt, uitbarsting van genegenheid is niet van plan om je ergens te komen als het gaat om deze man.

Een Maagd is, eerst en vooral, zeer realistisch, en het is meestal erg moeilijk voor hen om te ontspannen, en meeslepen in een groot sprookje dat je zou willen. Te royaal uitingen van emotie, en het krijgen gedoucht in genegenheid, zijn alleen maar om hem af te schrikken, en hem nog verder weg.

Maagden zijn perfectionisten in het algemeen, is dus een Maagd man ga alles merken! Hij staat bekend om meer dan analyseren spul als het gaat om zijn uiterlijk, zijn uiterlijk en al het andere - als hij merkt een beetje draad opknoping van zijn shirt het gaat hem helemaal gek.

Terwijl hij het streven naar perfectie in alles wat hij doet, hij ook naar iemand wil kan hij een fout inch niet vinden

Hij gaat om te gaan voor een meisje dat is super slick, die uiteraard zorgt goed voor zichzelf, en hij zal kijken naar elk detail.

Het ding over Maagden, en de romantiek die je in de weg kan krijgen, is het feit dat ze gewoon niet erg te vinden single zijn op alle - ze gewoon niet doen chase meisjes. Combineer dat met het feit dat je hem achtervolgen, en het openlijk tonen van uw genegenheid, misschien niet veel helpen, want hij is niet zo sentimenteel. Je ziet hoe het niet kan krijgen een beetje ingewikkeld?

Maar wanhoop niet. Het is niet allemaal slecht. Sterker nog, het is helemaal niet slecht. U ziet, ook al is hij niet degene om verliefd op het eerste gezicht, en gooi grote romantische gebaren op je de hele tijd, als je eenmaal zijn hart krijgt, word je beloond met een partner die je het gevoel geliefd en gewaardeerd.

Hij zal oprecht, betrouwbaar, geduldig, liefdevol. Alle dingen die je zou kunnen denken zijn niet in hem, omdat hij niet zijn emoties te tonen, zal dus veel dieper als hij besluit om een ​​relatie met u te vormen.

Hoe er geraken? Speel het slim! Ja, hij is een beetje in de looks en netheid, en dat soort dingen, maar op het einde, het belangrijkste wat je nodig hebt om een ​​Maagd man te verleiden, is een goed stel hersens in je hoofd! Hij gaat voor iemand die een gesprek, die heeft een gevoel voor humor te zijn, iemand die etiquette heeft, omgangsvormen, evenwicht match kan houden.

Maak je geen zorgen - je hem laten zien dat je 'schoon' binnen en buiten, en je in zijn hart zal zijn in een mum van tijd - en zoals ik al zei, het zijn in zijn hart zal zijn geweldig!

Onze selectie