Hoe maak je een Schorpioen man te verleiden

Leer wat de eigenschappen van een Schorpioen man zijn en gebruik ze in uw voordeel! Hier is hoe je verleiden de koppige Schorpioen!

Hoe maak je een Schorpioen man te verleiden

Je bent in horoscoop en astrologie? Welnu, dit is voor jou! Als de man je hebt je ogen op een Schorpioen hij gaat waarschijnlijk om bepaalde eigenschappen van dat sterrenbeeld delen. Het zou geen kwaad om te proberen en te benaderen hem volgens wat dat zegt over hem.

Hier is wat algemene informatie over Scorpios dat een idee van wat ze allemaal over zou kunnen geven:

  • hun heersende planeet is Pluto
  • hun element is water
  • fundamentele eigenschap: Ik wens!
  • sterke punten: charismatisch, loyaal, betrouwbaar, geduldig, zorgzaam, gepassioneerd...
  • zwakheden: vatbaar voor jaloezie, koppig, gevoelig, egoïstische...

Deze jongens gewoon ademen passie.

Geen wonder dat je een ding voor een Schorpioen man! Deze jongens gewoon ademen passie. Het is net als, zeker, ze lijken gecomponeerd en rustig de meeste van de tijd, maar zodra je blik in zijn ogen zal je in worden getrokken! En dan - je bent verslaafd! Het is alleen onmogelijk om koel te blijven nadat u een glimp van de brand deelneming van deze kerel binnen hebt gevangen. Je zult raken geïntrigeerd door de vurige en uitbundige persoonlijkheid die is verborgen onder een mooie dikke sluier van mysterie, gewoon wachten tot uitbarsten en over te nemen!

Hem verleiden betekent dat je onder alle lagen en recht in de kern van zijn wezen - zo, is het raadzaam klaar voor wat je zou kunnen ontdekken zijn. Zodra hij opende je zult zien dat dit een persoon die in staat is enorme passie is! En die passie is er, in alles wat hij doet - werk, liefde, jaloezie... Elk ding!

Ja, een Schorpioen man is erg gevoelig voor jaloezie.

Hij is bezitterig in het uiterste, dus, al die kleine plagen games zal je geen goed! Deze man zal gewoon niet staan ​​voor het! Een meisje die klaar is om los te handelen en flirten over de plaats gewoon om wat aandacht te trekken is niet het een voor hem! In feite, zal hij dwars door elke vorm van spel te spelen, dus niet die route.

De manier om een ​​Schorpioen man te verleiden is om daadwerkelijk te krijgen hem om u te verleiden! Bekijk het op deze manier - dit is een man die zeer comfortabel in zijn eigen huid, doet hij niet geeft om wat mensen denken, hij is niet vertrouwd met afgunst en soortgelijke gevoelens en hij is vooral erg trots op. Dus - hij kan niet het bidden!

Hij zal niet toestaan ​​dat u om hem te strippen van zijn sluier van mysterie, naar hem en gewoon degene die hem getemd worden. Hij zal veel meer te voelen in het en veel comfortabeler als hij de ene gebeurt nadat u! Dus zelfs als je moet dat soort van een gevoel alleen maar om zijn ego te voeden te creëren - dat doet.

Nu, dit betekent niet dat - spelen moeilijk te krijgen of zijn ongrijpbare of wat dan ook. Zoals ik al gezegd heb zal dit niet werken. Wat ik voorstel is dat je probeert te verleiden hem met enige mysterie! Stel het niet allemaal daar in een keer! Laat hem sonde je een beetje en krijgen geïnteresseerden zelf!

Nadat hij besloten dat u degene bent - dan zul je worden overladen met zoveel liefde en passie je zult niet weten wat je raakt. Let wel, hij is niet in openbare uitingen van emoties dus niet laten het ontbreken van die maken je zorgen. Wees blij als hij de perfecte man voor jou. En waarderen het! Je niet waarderen hem zal zeker zijn humeur te wekken, en je niet wilt dat! Als je het meisje blijft hij denkt dat je bent er niet een persoon in de wereld die hem kan zwaaien in geloven anders, en hij zal de partner zijn elk meisje droomt!

Onze selectie