Hoe maak je een vriend om te zetten in een vriendje

Of hij is de jongen naast de deur, de leuke collega of de man die je altijd hebt gekend, blijft het feit dat je op zoek bent naar een beetje iets meer van hem. Misschien een beetje minder vriendelijk gesprek en een beetje meer vriendje actie? Als dat zo is, dan bent u op de juiste plek.

Hoe maak je een vriend om te zetten in een vriendje

Op dit moment, 1 op de 10 vrouwen in de leeftijd tussen 15 en 35 lopen rond met een oogje op een vriend. Oke, ik maakte dat statistiek omhoog. Maar het realistisch klinkt, nietwaar?

Want na al, we hebben allemaal gevallen voor een vriend op een bepaald punt in ons leven. En waarom zouden we niet? Onze vrienden zijn de mensen die het meeste weten over ons, onze goede punten, onze grote punten en onze 'eh, laten we niet praten over dat' punten ook. Ze weten alles over ons en toch graag ons. Dat is vrij ongelooflijk.

Maar wat gebeurt er als je wilt naar de film tijd om te zetten in maken uit de tijd? Wat als je niet wilt dat een vriend niet meer - je een vriendje?

Nou, dan is mijn mooie dames, je leest op.

Stap 1. Peilen zijn interesse

Oke, dus ik weet dat we soort van beloofde je dat je een toverstokje kon zwaaien en uw fantastische vriend zou automatisch omzetten in een geliefde vriend. Maar goed, we fibbed. Gewoon een beetje. Want het feit is dat je niet altijd krijgt wat je wilt. Geloof je me niet? Laten we halen herinneringen op:

Die pony je wilde voor kerst vijf jaar loopt? Nooit gebeurd.

De goed cijfer u dacht dat u verdiende voor een wiskunde test je niet eens studeren voor? Mislukt.

De perfecte verjaardagsfeestje zou je van plan om scrapbook in uw 'Best Memories Ever'? Acht u het om de ergste dag van je leven.

Dingen gebeuren. Het leven in de weg van onze wil. Dus als we gaan met dat aan de voorkant, zal er minder teleurstelling op de lange termijn zijn.

Oke, nu dat mijn spiel is voorbij en we zijn op dezelfde pagina, laten we eens kijken naar uw toekomstige vriendje. Met dit alles in het achterhoofd, moet je uitzoeken of hij voelt dezelfde liefde vibe.

Want net als je niet al te enthousiast om een ​​relatie met de man die je geserveerd frietjes elke middag bij McDonalds (maar die was uber geïnteresseerd in een aantal lip actie verkennen met je) hebt, je vriend / toekomstige vriendje misschien niet de behoefte voelen voor een zomer romance met je ofwel.

Om erachter te komen of hij is in je, je hoeft alleen maar te letten op zijn gedrag en afvinken van de 'Interest Checklist'.

  • Heeft hij controleren of uw vermogen uit als hij denkt dat je niet kijkt?
  • Heeft hij excuses om je aanraken vinden?
  • Heeft hij ooit gedumpt zijn vrienden om tijd met jou?
  • Heeft hij avondje tijden (vrijdagavond, zaterdagavond) voor u reserveren?
  • Lijkt hij jaloers als je flirt wanneer andere kerels?
  • Denkt hij dat je ex-vriendjes waren niet waardig u?
  • Heeft hij bellen en sms'en je veel?

Hoe heb je? Het doel hier is om het maximale bedrag van 'ja' antwoorden te krijgen. Hoe meer positieve reacties die u krijgt, hoe waarschijnlijker het is dat hij in je. En zodra het antwoord weet, dan kun je beginnen met het plannen van uw strategie.

Stap 2. Wees bereid om te lopen

Ik zal eerlijk zijn. Je bent waarschijnlijk gaat willen stap twee net zo veel als je vond het idee van je man het niet in je. Maar het is beter om alle slechte dingen uit de weg te krijgen vroeg, toch?

Smile. Het is niet allemaal slecht.

Maar voordat we beginnen met het weven van de stof van uw sprookjesachtige romantiek, moet u enkele harde beslissingen te nemen. Net zoals je kunt niet altijd krijgen wat je wilt, dingen niet altijd gaan zoals je wilt ook niet.

Dat is waarom wanneer je kick-start uw vriend in Boyfriend Transformation campagne, moet je jezelf afvragen of je bereid bent om weg te lopen als alles goed gaat peervormige bent.

Omdat het zou kunnen. Nu, we zeggen niet dat het zal. Maar het zou kunnen. Het draaien van een vriend in een vriendje is niet zo eenvoudig als het uitwisselen van een paar kussen. Het is een hele re-indeling van uw relatie. En soms de inleiding van deze herindeling mislukt, of niet zelfs langs de weg.

Dus als je echt wilt uw beste knop maak je vriendje, je moet bereid zijn om weg te lopen als het fout gaat. Je kon de vriendschap die je hebt in een poging om de romantiek die je altijd al wilde krijgen verliezen.

Bent u bereid om dat risico?

Stap 3. Barstte de vriend zone bubble

Nu alle Debbie Downer heeft het gebouw verlaten (sorry voor dat, maar het is alsof je kleine lettertjes in competities - het moet gebeuren) kunnen we beginnen plotten uw weg naar romantische succes.

Krijg uw mooiste pin uit dames, want we zijn over de uitbarsting van de heck uit die vriend zone zeepbel.

De beste manier om dit te doen is om zijn perceptie van u veranderen. Tot nu toe, heb je al het meisje dat hij uitgehangen, speelde videospelletjes met en ging naar het winkelcentrum met. Nou, sorry meneer Friendster, maar dat zal niet meer gebeuren.

Van nu af aan, je gaat een beetje te worden, hoe kunnen we zeggen, niet beschikbaar, voor uw toekomst beau.

Oh, dus hij wil dat je om langs te komen voor popcorn en een film? Oeps, je vergat dat het een meisjes nacht.

Hij nodigt u uit voor een voetbalwedstrijd? Sorry, maar je moet plannen.

Hij wil dat je om hem te helpen uitzoeken van een nieuw shirt? Jammer. Je moet je haar te wassen.

Want zoveel als hij wil dat je beschikbaar zijn voor hem 24/7, als je wilt om de vriend zone zeepbel barstte dan kun je niet altijd beschikbaar zijn voor hem. Nu dat betekent niet dat je hem nooit meer zien, na alles wat hij nodig heeft om te merken hoe fantastisch je bent. Maar het betekent wel dat het kappen van de tijd die je samen doorbrengen.

Spaar een moment voor je gebroken hart, en vervolgens smoren op sommige oorlog verf. Dit is geen kleuterschool, dames. Het is oorlog.

Stap 4. Ijs, ijs, baby

Vervolgens is het tijd om wat ijs tussen die afstand die je hebt ontwikkeld gooien. Niet zeker wat ik bedoel? Goed nadenken over hoe je handelt rond de Friendster.

Waarschijnlijk, je bent een van de volgende: een spuiter, een flutterer, een grinner of een giggler.

Het spijt me, maar het is de waarheid. Zelfs als je normaal niet ontspringen, flutter je wimpers, grijnzen manisch of giechelen zoveel je kuiltjes te ontwikkelen, je waarschijnlijk een, zo niet alle, van de bovengenoemde rond uw man.

En hoewel dit zeker als heck vleiend voor zijn ego, als je wilt hem denken van u als potentiële vriendin materiaal dan zul je nodig hebt om terug te nemen wat controle.

Tuurlijk, dat betekent stromende, fladderende, grijnzend en giechelend minder. Maar het betekent ook dat het een beetje frisjes. Maak hem niet te herinneren hoe geweldig, schitterend, slim, slim of geestig hij is. Wees kalm, verzameld, vriendelijk maar niet over de top.

Het duurde niet lang, zal hij zich afvragen of hij gedacht uw vorige gedrag en zijn op zoek naar manieren om die aandacht terug te krijgen.

Stap 5. Ontsteken zijn innerlijke holbewoner

Vergeet de haargel dat maakt hem eruit als Edward uit Twilight, de sexy t-shirt dat zijn geweldig lichaam accentueert, of zelfs die koele tegenovergestelde tennisschoenen hij draagt.

Onder al die pracht, je man is eigenlijk alleen maar een borst-beating, club-swingende, knorrend holbewoner.

Nu, terwijl je niet al te enthousiast zou kunnen zijn op het idee van het zijn doodgeknuppeld in het hoofd door je vriendje-to-be, het feit dat hij een innerlijke holbewoner eigenlijk werkt in uw voordeel. Dat is als je de swingende clubs kunnen bukken. Grapje, niemand heeft die niet meer.

Ontsteken van uw toekomstige vriendjes innerlijke holbewoner is cruciaal omdat immers de afstand en gladheid hij misschien een beetje ongerust. Dat is perfect! Hij moet worden bezorgd. Maar nu willen we het intensiveren van een inkeping. Krijg hem echt aan je te denken.

Deel A van deze stap is om een ​​beetje meer uitdagend dan normaal kleden. Kies uw favoriete troef, en speel het op. Als je benen als Heidi Klum, draag een aantal korte broek of een minirok. Als uw bovenste helft zet Kim Kardashian te schande, het pronken dan baby.

Zoals gewoonlijk is er een evenwicht. We willen niet dat je op zoek als een hoer. Maar we willen hem naar je charmes opmerken. Hoe meer hij denkt over het feit dat je een meisje met girly bits (in plaats van alleen zijn coke-Swillin mate) het beter.

Deel B gaat om het krijgen van uw flirten op. Als je rondhangen in een groep vaak, flirten en Muck rond met andere jongens in de groep. Herinner hem dat zelfs als hij niet van je denken als vriendin materiaal, er zijn andere jongens die er zijn dat te doen.

Alles gaat goed, je man zal niet dit nieuwe gedrag gewillig nemen. Hij zal chagrijnig, humeurig en misschien zelfs een beetje geïrriteerd met jou. Zo ja, perfectioneren. Je bent op de goede weg.

Het is als hij glimlacht en zegt: "Het is geweldig dat je om jezelf die er zijn, ik wist dat je zou iemand vinden! ' dat je in de problemen.

Maar als je perfecte man is veranderd in perfect humeurig, dan uitstekend. U kunt steeple je handen samen en grinniken als Mr Burns. Excellent, Smithers.

Stap 6. Wat is uw verhuizing?

Ben je gek, Stupid, liefde gezien? Beste film ooit, toch? En ik ben niet alleen over kwijlen-waardig abs Ryan Gosling's. Sorry, Gos, ik weet dat je niet in de hele sex Gods zaak, maar de feiten onder ogen: je heerlijk bent.

Anywaaay, als je de film die je zou de scène waarin Emma Stone staat in de voorkant van een shirtless Ryan Gosling en ze vraagt ​​hem 'Wat is uw verhuizing?' Onthouden heb gezien Wat ze probeert uit te vinden hoe hij verleidt normaal meisjes nadat hij ze mee naar huis. Wat is zijn beweging.

Nou, terwijl je niet Ryan Gosling (meer is het jammer), moet u nog een zet. Je hebt het einde van je vriend bereikt om vriendje reis en het is tijd om de deal af te dichten. Wikkel het pakket. Lever de goederen.

En de laatste vonk te ontsteken je nog lang en gelukkig vlam is allemaal aan jou.

Als je het vertrouwen, ik-neem-wat-ik-wil type meisje, waarom niet een beetje naar voren te zijn? Grijp hem en kus het leven uit hem. Hoe dan ook, is iets gebonden aan gebeuren.

Als je een beetje minder assertief, kunt u met hem praten over hoe je je voelt. Zeg hem dat je zou willen om dingen te nemen naar het volgende niveau.

En welk soort beweging die je maakt, bedenk nu zeker is het tijd om het te doen. Gooi voorzichtigheid aan de wind en verken je gevoelens voor elkaar. Omdat u alleen kunt zetten een vriend in een vriendje als je een beetje risico te nemen.

Dus, wat is uw verhuizing?

Onze selectie