Hoe te flirten met een jongen die je wilt

Wil je hem weten dat je hem leuk zonder dat het te duidelijk? Volg deze simpele sexy flirt tips en leren hoe te flirten met een man met behulp van subtiele, niet te slim, lichaamstaal te vermelden.

Hoe te flirten met een jongen die je wilt

Voordat de mens geschapen taal, mobiele telefoons, make-up en push-up beha's, mannen en vrouwen nog steeds in geslaagd om een ​​manier om aantrekkingskracht communiceren vinden. Attractie is de meest natuurlijke zaak ter wereld en toch een of andere reden zijn we stumped als het gaat om het begrijpen van het andere geslacht.

De menselijke samenleving is zo ingewikkeld geworden en los van onze natuurlijke menselijke instincten die we gewend zijn geraakt aan het verzenden van gemengde signalen, en gebruikt om het gevoel verward over wat het gedrag van de mensen worden we aangetrokken middelen.

[Lees: 9 tekens om te zeggen of hij is gewoon niet zo in je ]

Wat als ik je vertelde dat de meest effectieve manier om te flirten met een man is om in contact te komen met je natuurlijke dierlijke instincten te krijgen, en dat je niet hoeft chatten-up lines of langdradig methoden van de verleiding om de boodschap over te brengen?

Wat als het geheim van het aansluiten van uw man is allemaal in de manier waarop u uw lichaam te gebruiken, niet alleen als een seksueel lokmiddel, maar als een middel om te tikken in zijn onderbewustzijn natuurlijke reacties en de vorming van een fysieke, intieme en onuitgesproken verbinding? Klinkt sexy? Het is!

[Lees: Hoe verleiding in je dagelijks leven te gebruiken ]

Om te begrijpen hoe krachtig een wapen je lichaam echt is, laten we verdelen het op en kijk naar ieder deel apart. Om het simpel te houden, zijn er drie belangrijke gebieden die je kunt concentreren op...

 1. Boven de nek - Dit betekent dat je gezicht, je ogen, je mond, en je haar.
 2. Je handen - Deze zijn belangrijk omdat ze je in staat om fysiek contact te leggen door middel van aanraking!
 3. Je lichaam - De rest van je lichaam is belangrijk om te overwegen als geheel als in delen, omdat het niet alleen vertegenwoordigen uw seksualiteit en vrouwelijkheid, de manier waarop je houd en presenteer je lichaam als je communiceren met mensen, zegt veel over je persoonlijkheid.

1. Boven de hals

Vanuit de verte een man zal uiteraard rekening in een beeld van uw totale lichaam, en deze eerste indruk zal waarschijnlijk een seksuele een. Van dichtbij echter, wil je zijn aandacht te worden op je gezicht, want dit is hoe je zal het hem wie je bent.

Veel vrouwen maken de fout te accentueren hun seksuele lichaamsdelen met onthullende kleding zoals laag uitgesneden topjes en korte rokken met hoge hakken, maar echt dit alles doet is neem zijn aandacht af van wie je werkelijk bent, die zal het moeilijker maken om eventuele stellen echte mentale connectie met hem.

Een van de belangrijkste dingen in het leren hoe te flirten met een man is om te vertrouwen met oogcontact. Als je zijn ogen kunnen vangen met je ogen lang genoeg, dan heb je zijn aandacht gevangen, omdat u hebt gestart het begin van een intieme geestelijke verbinding.

Oogcontact is ook een handige manier om erachter te komen of hij geïnteresseerd is in u, zodat u geen afval uw tijd of kan een lastige situatie. Als hij kijkt weg of lijkt geïnteresseerd - dan zul je weten.

De drie regels van oogcontact

 1. Als je staren je hem schrikken. De stalker blik is niet aantrekkelijk. Het geheim tot een doeltreffende oogcontact is om te kunnen om een kijkje te houden net lang genoeg voor hem om je aandacht te merken voordat naar beneden of weg.
 2. Als je weg te kijken, zorg ervoor dat je stiekem een ​​andere blik naar hem terug om te zien of hij nog steeds op zoek naar jou. Als hij niet, wil je misschien wachten tot hij is, en dan bijt je lip en kijk naar beneden. De hele 'bijt je lip en kijk naar beneden' ding kan erg schattig als goed gedaan, en het geeft de man een beetje van controle, zodat hij niet al te intimideren door u initiëren oogcontact. Elke man als een beetje verlegen in een meisje, omdat in wezen het weerspiegelt bescheidenheid dat is vertederend, in tegenstelling tot arrogantie.
 3. Gooi in een glimlach op ieders zenuwen te verlichten en het breken van de spanning! Je wilt niet om hem of jezelf af te schrikken immers, en oogbol tennis kan een beetje intens zijn zonder een beetje een glimlach. Je wilt niet overkomen als vijandig of list niet. Een glimlach zal hem het vertrouwen om je aanpak te geven, of hem aanmoedigen om meer open te zijn wanneer je hem te benaderen.

[Lees: Hoe zijn lichaamstaal op je date lezen ]

Er zijn andere manieren waarop u uw gezicht en haar gebruiken om te flirten met hem...

 • Haar is vrouwelijk, en spelen met je haar, vooral rond de nek is sexy. Het klinkt misschien als een cliche, maar als je het van nature dan kan doen bent u gegarandeerd zijn lijn van de visie richten op gebieden die je vrouwelijkheid vertegenwoordigen ie je hals en kaaklijn, en je seksualiteit ie je sleutelbeen en decollete. Tip: Als u bind je haar omhoog, tillen je armen om dit te doen zal zijn aandacht natuurlijk vestigen op je borst, zonder te laag uitgesneden topjes dragen met je borsten opknoping uit of push-up bh's.
 • Lippen kan een visueel worden turn-on voor een jongen. Als je een man kijken naar je mond te vangen terwijl je met hem praat kans groot dat hij vindt je seksueel aantrekkelijk. Gebruik uw mond te flirten door het houden van uw lippen subtiel en je tanden schoon en wit. Het meeste effect manier om te flirten met je mond is om te lachen! Wees niet bang om al uw tanden te laten zien. Het zal sturen onderbewuste signalen dat je een eerlijk en open persoon, en leuk om rond te zijn!

2. Hoe kunt u uw handen te gebruiken om te flirten met hem

Zodra je zijn aandacht hebt gekregen, neem dingen naar het volgende niveau door de invoering van aanraking. Vaak kan het heel verrassend tijdens een gesprek om aangeraakt te worden. Sommige culturen zijn meer tactiele dan anderen, maar als een man houdt zult u hij merken wanneer je hem aanraakt!

De truc is om het simpel en natuurlijk te houden. Aanraken is over het verbeteren van die mentale connectie en te combineren met een fysieke verbinding.

[Lees: Moet je kus op de eerste date ]

Als je een grap kunt maken en drukken het door hem zachtjes aan te raken op de arm, tot oprichting van oogcontact en glimlachen voordat trekken weg, zul je er in geslaagd vonkend een intiem moment tussen jullie. Hoe meer je kunt het doen, hoe meer comfortabel en op hun gemak zal hij worden, en des te eerder zal hij zich zelfverzekerd genoeg om zijn eigen gevoelens te uiten.

U kunt ook gebruik maken van uw handen om de aandacht te vestigen op andere dingen. U kunt zijn arm aanraken bijvoorbeeld en dan druk uw verbazing voelde zijn spieren - dit is per ongeluk een subtiel compliment en een zelfvertrouwen boost voor hem.

Je kunt je hand op je knie na hem aanraken en trekken zijn aandacht voor uw sexy benen als je wilt, of u kunt zijn aandacht terug naar je mond te brengen door het aanraken van je eigen gezicht of lippen. Het draait allemaal om simpele, natuurlijke lichaamsbewustzijn, en subtiele onbewuste boodschappen.

Gebruik je handen als bij toverslag hypnotische toverstokjes zijn ogen leiden waar je wilt!

3. Flirten met je hele lichaam

Lichaamstaal is in de eerste plaats over wat je lichaam zegt over jou als persoon. Ben je open en uitnodigend, of gesloten en ontoegankelijk? Plezier en vloeistof, of ernstig en gecontroleerd? Denk na over wat voor soort bericht dat u wilt geven aan de man die je bent flirten met.

Wilt u misschien een natuurlijke sfeer van mysterie portretteren omdat je een beetje verlegen, en er is niets mis met het zijn trouw aan je persoonlijkheid, in feite adviseer ik het want dan heb je meer kans om de mensen die recht voor u aan te trekken!

Als u specifiek flirten met een jongen om hem te laten zien dat je van hem is het echter nuttig om uw lichaam te gebruiken op de volgende manieren...

 1. Laat je borst om hem te confronteren wanneer u in gesprek bent. Zelfs als je benen gekruist zijn weg van hem en je hoofd is ingeschakeld, zorg ervoor dat u uw borst draaien naar hem om. Dit zal uit het signaal dat u wilt aansluiten op een zinvolle niveau te geven. Hoe meer je kunt hem staan ​​met je lichaam, hoe beter. Laat uw lichaam een belemmering te zijn!
 2. Leun je lichaam in de richting van hem wanneer u in gesprek bent. Je hoeft niet constant te zijn leunend in alsof je hardhorend zijn, maar als je mager in zo nu en dan zal het gevoel dat je iets wilt alleen met hem te delen die een gevoel van intimiteit te creëren. Het zal ook fysiek spannend voor hem als hij waarschijnlijk in staat zal zijn om je lichaamswarmte voelen en ruiken je. Je natuurlijke lichaamsgeur zal hem wilde rijden als hij zich aangetrokken voelt tot jou!
 3. Houd jezelf hoog en trots. Een meisje dat van nature rechtopstaande straalt vertrouwen zit en staat. Niet voorgevoel je schouders, want het geeft de mentale indruk van u weg elkaar gedoken. Je wilt je lichaam open en uitnodigend verschijnen. Wanneer je je lichaam houdt goed profiteert u van een natuurlijke houding die ook zal accentueren al uw natuurlijke vrouwelijke attributen. Je zal terug boog op een ontspannen manier duwen je borst vooruit en het opheffen van uw hoofd omhoog, zodat je haar valt terug uit je ogen. Je rug zal uiteraard bocht aan de voet pronken de natuurlijke vorm van je billen en benen. Het is de manier waarop de natuur het bedoeld om je man aan te trekken, dus maak er het beste van!

[Lees: Hoe maak je een man om u te vragen op een date te krijgen ]

Onze selectie