Hoe te vertellen als een man is een introvert

Leren hoe om te zeggen of een man is een introvert is erg belangrijk voor je liefdesleven. Als hij de persoonlijkheidskenmerken van een introvert het zal uw relatie beïnvloeden, dus het kunnen vertellen en dienovereenkomstig te handelen is van essentieel belang! Hier is wat je moet weten over introverte!

Hoe te vertellen als een man is een introvert

Ten eerste - het meest belangrijke ding om te weten en te onthouden is - introvert betekent niet verlegen! Omdat introvert betekent niet noodzakelijk dat sociaal onhandig. Het is niet als dat helemaal niet. Ook al is dit een veel voorkomende misvatting en uw thesaurus zal waarschijnlijk aanbieding 'shy' of 'verlegen' als synoniem voor 'introvert' - zijn ze niet.

Wat is een introvert?

Dus, nog voor je in het begrijpen en het afbreken van de dingen die maken uit een introvert persoon is het belangrijk om eerst te leren om ze te onderscheiden van iemand die is gewoon verlegen en nerveus rond anderen.

Een verlegen persoon is niet verlegen om iedereen. Iemand die verlegen is gaat openen met bepaalde mensen dat ze zich prettig voelt. Introverte mensen zijn gewoon minder bereid om te delen en in gesprek, relaties etc. Het is de manier waarop ze zijn, en ze zijn goed met dat.

Ik denk om het te vatten zou je kunnen zeggen dat het zijn schuw middelen willen om relaties te vormen en maak gesprek, maar het niet kunnen vanwege onzekerheden, terwijl ze introvert is iets veel dieper bedraad. Introverten moet gewoon naar binnen gericht, een sterk gevoel van eigenwaarde en eigenlijk energie door het uitgeven van wat tijd alleen.

Ook hebben mensen de neiging om te verbinden zijn zelfverzekerd en comfortabel in je eigen huid met luid en extravert, die niet altijd het geval is. In feite, de overdreven luid en irritant mensen zijn niet overtuigd op alle, maar zijn gewoon aantrekken van een show. Aan de andere kant, veel introverte mensen zijn uiterst geestige en zijn meestal heel blij met wie ze zijn.

Zo, nu dat we hebben alle verwarring en misvattingen uit de weg, is het tijd om af te breken de basiselementen van een introverte persoonlijkheid. De belangrijkste eigenschappen die u wilt zoeken, om tot een conclusie over welk type persoonlijkheid die man van jou heeft te komen zijn de volgende:

1. Hij houdt soloactiviteiten

Lezen, schilderen, schrijven of zelfs het spelen van videospelletjes of sporten zoals tennis - waar hij is eigenlijk op zijn eigen. Genieten en waarderen keer heeft hij alleen, met zijn gedachten (en hij heeft veel van die, geloof me) is iets dat is zeker een groot deel van het zijn een introvert.

2. Hij is erg analytisch scherp

Introverten zijn in hun eigen hoofd vrijwel de hele tijd. Ze hebben de neiging om te blijven stilstaan ​​bij dingen, (over) te analyseren, brainstormen en vrij veel hebben een uitgesponnen denkproces. Dit is de reden waarom ze meestal eens in de gaten wat andere mensen niet. Als je het gevoel krijgt zijn wielen zijn constant draaien daar, maar wat hij zegt wordt zorgvuldig uitgezocht u misschien een introvert op je handen hebt.

Sterker nog, het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat introverten bloedstroom zijn toegenomen in de frontale kwabben, anterieure thalamus, en andere regio's geassocieerd met herinneren van gebeurtenissen, het maken van plannen, en het oplossen van problemen.

3. Hij is niet in het delen van persoonlijke spullen met iedereen

Introverten eigenlijk niet doen kleine praten, dus als hij gaat een gesprek met u zal moeten worden over iets veel dieper dan het weer. Als het leren kennen deze man is niet eenvoudig en er is niet veel informatie over hem rond te gaan - je weet dat hij een introvert persoon.

4. Hij heeft slechts een handvol vrienden

Meestal zal hij een paar goede vrienden, die hem eigenlijk weten, de rest zijn alleen maar bekenden. Hij wil niet denken aan hen als vrienden en u kunt wedden op het - ze zijn gewoon mensen die hij kent. Zodat je naar hem toe en intensivering in zijn strakke cirkel kan hard zijn.

Echter, het is niet zoals introverte mensen hebben een bindingsangst of hun wereld te delen met een speciaal iemand. In feite is er zo veel dat hij in dat soort van een relatie zou kunnen brengen, zijnde iemand die niet rijden op impuls. Vervoer naar hem en maakt hem laat kom je te weten hem zouden lastig zijn.

Maar als na het lezen van dit je denkt dat hij misschien wel een introverte wees voorzichtig van een ding - hij zal niet reageren goed op worden geduwd en je probeert hem uit zijn schelp '. Het komt allemaal terug naar wat ik probeerde duidelijk te maken in het begin - hij is niet in een shell. Hij is gewoon dat soort van een persoon. En proberen hem te veranderen is niet de juiste aanpak.

Nu, ik weet dat het misschien moeilijk voor u om erachter te komen of een introverte man geïnteresseerd is in je of niet, dus check out deze post op hoe om te vertellen als een man houdt u. Ik weet zeker dat je een aantal goede indicatoren dat hij geïnteresseerd is.

Onze selectie