Jongens uitgelegd: wat betekent het als een jongen je roept gewoon om te chatten

Het gebeurt vaak dat mannen en vrouwen praten over de telefoon voor uren, maar in de meeste gevallen zijn ze lange tijd vrienden. Echter, als je iemand hebt ontmoet onlangs en hij heeft nooit gevraagd je uit, maar je roept gewoon om te chatten, kan dit te wijten zijn aan verschillende redenen. Lees verder om te ontdekken waarom.

Jongens uitgelegd: wat betekent het als een jongen je roept gewoon om te chatten

Hij is verlegen

Een van de meest voor de hand liggende redenen waarom een ​​jongen belt u gewoon voor een praatje kan zijn dat hij je leuk vindt, maar hij is te verlegen om de volgende stap te maken. Verlegenheid belemmert mensen uit het nemen van het initiatief om een ​​relatie te ontwikkelen, en dit veroorzaakt vaak misverstanden.

Als je echt graag deze man, dan moet de eerste stap zetten. Gewoon niet al te direct en kies zorgvuldig je woorden. Je wilt niet met hem in een pijnlijke situatie gebracht en hem het gevoel nog schuwer dan hij al is. In plaats van hem direct te vragen, kan je misschien zeggen dat je wat frisse lucht nodig en die zou je echt leuk om uit te gaan voor een wandeling. Waarom niet blijven kletsen buiten? Dit zou goed zijn een goede aanpak.

Hij is hopeloos besluiteloos

Helaas, er zijn veel jongens die zijn altijd in twijfel en onzeker over wat te doen. Ze zijn niet in staat om beslissingen te nemen en ze zijn altijd aarzelend, besluiteloos en dan voorzichtig. "Heb ik vind haar echt leuk? '' Is het een goede zaak om haar mee uit te vragen? '' Misschien moet ik goed nadenken over dit." "Wat als ze niet de juiste is? '' Misschien moet ik gewoon een praatje met haar op de telefoon beter te begrijpen? '

Hij is nog niet over zijn ex

Hij houdt van je, maar hij heeft nog niet gekregen over zijn ex-vriendin. Nou, er is niet veel te zeggen. U kunt ofwel geef hem een ​​kans en wacht, of opgeven. Het hangt af van hoeveel je van hem houdt en van hoe hij onlangs heeft gebroken met zijn ex. Als het lang geleden is gebeurd, dan dumpen hem. Je kunt niet eeuwig wachten. Als ze pas onlangs hebt gesplitst, kunt u besluiten hem wat tijd, totdat hij geheel krijgt over haar te geven.

Hij houdt van je, maar hij gaat door zeer drukke of moeilijke tijden

U kunt dit gemakkelijk te ontdekken. Vraag hem gewoon meer over zijn leven. Misschien heeft hij net zijn baan verloren en hij is straatarm. Misschien is hij net begonnen met een nieuwe baan die veel hard werk en toewijding vereist en hij echt niet de tijd om te ontspannen. Misschien heeft hij een moeilijke leefsituatie, zoals een gezin ongeluk dat hij niet over wil praten. Onderzoeken en beslissen wat te doen.

Hij beschouwt u een vriend

Misschien heeft hij een vriend of een persoon om mee te praten. Misschien vindt hij je interessant, intelligent en aardig. Hij houdt van je te praten en het delen van zijn adviezen met u, en hij denkt dat je bent een aardig persoon. Maar hij is gewoon vrienden met u! Nou, houd hem als een vriend.

Daar heb je het. Dit is vrij veel wat het betekent als een jongen belt u gewoon voor een praatje. Ik hoop dat je hebt gevonden deze tips nuttig zijn. Zo ja, deel ze met anderen.

Onze selectie