Maak een Vissen man verliefd op je

Verliefd worden is niet echt makkelijk te doen - maar het is een stuk makkelijker als je weet zijn sterrenbeeld. Dierenriem kunnen veel over iemands smaak, voorkeuren en kwaliteiten te zeggen, maar kan ook zeggen waar zijn hart is zwak. Als je geliefde is een Vissen u hanteren een delicate, poëtische ziel wiens leven draait alles om romantiek - maar je moet voorzichtig zijn. Je hebt een glibberige vis in je hand - het kan weg wanneer zwemmen.

Maak een Vissen man verliefd op je

Wees niet agressief

Een geest van een Vissen is een gedicht, en ze hebben geen minder uit hun maiden verwachten. Je hebt nog nooit las een gedicht over een meisje met een agressieve benadering, heb je? Je moet om zacht en poëtisch, een fragiele fantasie.

Een Vissen zullen niet vallen voor Samantha, maar waarschijnlijker voor Charlotte. Een meisje met parels van haar moeder in een jurk die kronkels. Een girly meisje. Nog steeds, een meisje om weg te zwemmen met, en altijd bang te zijn dat ze weg alleen zou kunnen zwemmen.

Wees een gedicht

Het leven van een Vissen is alles over romantiek en zoek naar romantiek. Als u wilt zijn gedicht te worden gewijd aan u, dan dienovereenkomstig handelen. Fungeren als een onderwerp van Neruda's poëzie. Niet drinken of vloeken, denk Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany's.

Wees niet te beschikbaar

Vissen zwemmen graag in de onrustige zee, niet een kleine en beperkte bad. Geef hem niet de hele tijd te bellen of de telefoon elke keer als hij je belt. Hoeft er niet de hele tijd. Verdwijnen.

Kuisheid is een deugd

Laat hem niet hebben het allemaal in een keer. Niet met hem slapen op de eerste date. Vissen zoals het maken van liefde, niet bonken tegen de muur.

Make love met de kaarsen aangestoken. Je hebt te maken met een delicate ziel hier, en als je een Vissen man verliefd op jou zal hij altijd bij je - ze zijn erg emotioneel.

Wees niet racy en sletterig. Niet dragen van een laag uitgesneden shirt of een rok die te kort is. Ze zullen niet vallen voor een Victoria's Secret model, maar voor een meisje met een ziel. Je lange benen zullen niet al te veel te gebruiken, behalve om te wandelen natuurlijk.

Ga niet voor de Kim Kardashian look, een Vissen man is het soort man dat zal denken dat haar kont is te groot. Een Vissen zullen meer waarschijnlijk vallen voor de Mermaid van Pirate's of the Caribbean.

Hou van hem

Als je slaagt in de missie genaamd Maak een Vissen man verliefd op je, moet je om zacht, liefdevol en teder met hem. Hij is niet de butch, macho soort van een man - hij is een echte romanticus.

Wees zijn meisje en er te zijn voor hem, hou van hem zoals je nog nooit hield een man voor, dit een eigenlijk verdient het. Laat hem niet naar beneden of steek hem. Als hij valt in liefde met u, zal hij altijd in liefde met u - zorg ervoor dat je het op prijs stellen. Wij hopen dat u een goede duik in de zee van liefde - goed geluk vissen.

Onze selectie