Mocht je date een jongen van het werk?

Dus, je geïnteresseerd bent in een jongen uit het werk bent of hij geïnteresseerd is in jou. Je wil hem graag toe, maar u samen te werken, dus het is ingewikkeld. Wat doe je dan?

Mocht je date een jongen van het werk?

Datering is moeilijk genoeg, maar voeg werken voor dezelfde baas in de mix en nu heb je een hele nieuwe dimensie gekregen. Je hebt nu meer dingen te overwegen dan alleen of je hem wilt, want je werk geluk en succes liggen in de balans.

Als u overweegt om betrokken te raken met een jongen op het kantoor, je echt nodig hebt om jezelf eerst deze vragen:

Heeft uw kantoor beleid voorkomen?

Dit is het allereerste wat je moet overwegen. Als u besluit om hem toe en uw werk heeft een beleid tegen het, het maakt niet uit hoeveel je van hem wilt, bent u beiden gaat uit zijn van een job als beslist om elke vorm van relatie voort te zetten.

Nu, niet daar te zitten en denken dat je het kunt doen en niemand zal weten te komen. Luister je naar kantoor roddels? Je zou het creëren van een verhaal zo sappig dat je collega's zullen moeten naar een bib als ze praten over het te dragen, omdat ze gaan om te kwijlen over.

Als uw werk heeft een schriftelijk beleid, herzien. Als je nooit een kopie, krijg je handen op een en ontdek want onwetendheid is geen verdediging als het gaat om de meeste werkgevers. Als je moet, vragen. Tuurlijk, kan het een beetje gênant om naar je baas en vraag zijn, maar het is een heleboel meer gênant om te ingeluid omdat je net laten gaan.

Wat zijn uw posities ten opzichte van elkaar?

Als werk geeft je de duimen omhoog en zegt dat ze minder kunnen schelen als je rende weg en trouwde met elkaar, toch moet u uw positie ten opzichte van elkaar te overwegen. Zijn jij en hij gelijk voor zover het bedrijf betreft, of is een van jullie boven de andere?

Het lijkt misschien niet te veel uit op dit moment, maar het zal op de weg. Als dingen uit te werken en je krijgt bevorderd, kunnen mensen zeggen dat was omdat je slaapt met een superieur. Niemand gaat schelen dat je hebt gewerkt zestien uur per dag, zes dagen per week. Ze wordt helemaal niet het punt dat je het verdiende en zich uitsluitend richten op het feit dat je het hebt omdat je goed in bed bent.

Aan de andere kant, als het niet uit te werken en een van jullie heeft een hogere rang, wat gebeurt er als de andere wordt doorgegeven door voor een promotie of moet worden gedisciplineerd? Dan weer, het maakt niet uit wat er rechtmatig verkeerd gedaan want het zal veranderen in een geval van vergelding, of liefde misgegaan.

Hoeveel contact heb je met elkaar op een dagelijkse basis?

Een andere overweging is hoeveel je hebt te maken met elkaar. Zijn jullie twee in volledig gescheiden delen van het bedrijf of bent u bij het hip terwijl u werkt omdat je zowel toegewezen aan hetzelfde project?

Als je in verschillende gebieden, kan het niet zo groot van een deal. Als je hem te passeren in de gang of zie hem naar zijn auto 's nachts, maar anders dan dat je geen contact, dan is de vraag of het werkt of niet, hij is tenminste niet in je gezicht de hele dag lang.

Echter, als je in een positie waar je moet in staat zijn om samen te werken, te communiceren en samen te werken om dingen gedaan te krijgen, moet je twee keer nadenken. Zelfs als dingen uit te werken en krijg je het goed, wat gebeurt er als je het niet eens op een deel van het project? Bent u in staat om werk te scheiden van uw persoonlijk leven?

En, worst-case scenario, bleek hij een slak die u gebruikt en vervolgens interesse verloren zijn. Wat dan? Hoe effectief denk je dat je werk relatie zal dan zijn?

Kun je in het middelpunt van roddels van uw collega?

Als je een relatie met de man in het kantoor naast de deur na te streven, moet je dikke huid hebben. Wees bereid om het centrum van kantoor roddels zijn. Het maakt niet uit als u en hij heeft zelfs nooit gekust. Geruchten verspreiden zich snel en je kon waarschijnlijk worden "doen van de daad" in de hoofden van anderen goed voordat het daadwerkelijk gebeurt.

Je hebt misschien mensen je vermijden, omdat ze denken dat je het mis hebt. Aan de andere kant van het spectrum, kan je mensen hebt bevriend u enkel de late vuil.

En, er is iets anders aan een relatie als collega's weten jullie beiden. Ze zullen zeggen dingen die ze niet zou normaal zeggen, omdat ze denken dat ze het recht hebben. Zelfs als ze dat niet doen, kun je beter voorbereid zijn om het te horen.

Hoe zal het zijn als het niet lukt?

Boven alles, moet je jezelf afvragen wat er gebeurt als dingen niet werken. Onafhankelijk van een van de vragen die je hebt jezelf al gevraagd, kunt u omgaan weloverwogen in het geval dat de twee van u oog in oog niet te zien? En, net zo belangrijk, is hij volwassen genoeg?

Als je beiden verstandige volwassenen die kunnen loslaten relaties die gewoon niet bedoeld om te worden, dan heb je relatief weinig problemen in het geval dat u beslist moet je niet samen zijn. Maar, als de liefde maakt een van jullie gekke dingen, een van jullie doet, kan grote problemen hebben op je handen.

Hoe weet je dat? Als je ooit gedumpt door een kerel en reageerde door te stalken hem of huilen ongecontroleerd elke keer dat je hem zag, kan een kantoor romance gegaan slecht een probleem vormen voor u. Zijn een ding wel gek op je eigen tijd, maar het is heel anders om uw baan in gevaar brengen omdat je gekwetst bent.

Hetzelfde geldt Weet u iets over zijn verleden gedrag toen zijn relaties niet hebben uitgewerkt weten? Het is beter om uit te vinden voordat het gebeurt dan na.

Hoe zal het zijn als het niet uit te werken?

Als je het hebt gemaakt langs al deze hindernissen en nog steeds wil hem toe, ben je waarschijnlijk af wat er gebeurt als het niet uit te werken? Wat als je missen op de liefde van je leven alleen maar omdat hij toevallig aan het werk in de volgende kast?

Niemand maar u kunt beantwoorden. Dat is het enige wat over liefde. Het tart de logica. Het heeft altijd en zal altijd zo blijven. Dus, wil je het proberen? Het is aan u op dit punt. Maar, als het niet goed gaat en je problemen hebt, kun je niet zeggen dat je niet gewaarschuwd.

Onze selectie