Vragen om een ​​jongen te vragen om hem te leren kennen

Maken hem praten is gemakkelijk, maar het maken van hem zeggen wat je echt wilt weten over hem niet. Hier zijn enkele vragen die je hem moeten vragen om hem beter te leren kennen. Help hem open en tonen zijn echte kant.

Vragen om een ​​jongen te vragen om hem te leren kennen

Er bepaalde vragen moet je elke man vragen voordat je iets serieus met hem te beginnen.

Wanneer we willen een man, we meestal vergeten om een ​​aantal zeer belangrijke vragen te stellen en hebben de neiging om te springen in een relatie zonder het te weten een aantal fundamentele dingen die zeker zijn om aan de oppervlakte drijven en sloeg ons in het gezicht, zodra de 'wittebroodsweken' is voorbij. We gaan vaak stom, doof en blind zodra de vlinders verschijnen. Dit is de route van al ons lijden, huilen en gewichtstoename. Dit zijn een aantal fundamentele vragen die je moet stellen tijdens de eerste paar data:

Familie

Wat is je familie vinden? Wat doen ze? Wat voor soort relatie heb je met hen?

Als hij komt uit een foto perfecte gezin en heeft een goede relatie met zijn ouders, en je dat niet doet, zou hij niet in staat zijn om u te begrijpen.

De belangrijkste vraag overweegt zijn familie die je moet stellen is 'Hoe vaak moet je praten met je moeder?'

Als hij praat naar haar elke dag en het gaat om films, lunches en cafes met haar, ze zal voor altijd zijn grootste concurrentie. Je zou iets als 'mijn moeder doet het anders' horen 'of' mijn moeder doet het beter 'heel vaak.

Job en ambities

Ben je blij met je werk? Heb je nog ambities niet gerelateerd aan je werk? Is er iets anders dat je denkt te doen of er ooit aan gedacht te doen? Hoe heb je je baan kiezen? Heeft u veel werk en is uw taak stressvol?

Als hij een routineklus is hij niet zo blij zal hij vaak naad melancholisch en nostalgisch voor zijn jeugd. Als zijn baan is stressvol hij zal vaak worden geschud en onbeschoft. Werken veel en zijn ongelukkig met zijn baan zal resulteren in een zeer chaotische middelbare leeftijd crisis.

Liefde

Heb je ooit verliefd geweest? Vertel me over je 'love story'. Heb je ooit had je hart gebroken? Waarom heb je uit elkaar? Heb je nog praten met je ex?

Je moet weten wat voor soort fouten de deal breakers zal worden in de relatie. Wat is het dat brak zijn hart en dat kan zijn hart breken? U moet weten over zijn eerste liefde en zien of er nog iets is. Kan hij van je hou meer dan hij van haar hield of is hij ook beschadigd voor u om zelfs proberen te concurreren.

Vrouwelijke vrienden

Heb je enig vrouwelijke vrienden? Is je beste vriend een meisje? Hoe lang heb je elkaar kennen? Hoe vaak heb je een nacht doorbrengen bij haar thuis?

Uw grootste concurrentie is de beste vriend. Het is jouw taak om uit te vinden hoeveel hij houdt echt van haar, zelfs voordat hij dat doet.

Onze selectie