Wat niet te doen na een break-up

Ongeacht wie de relatie eindigde, rem-ups zijn altijd moeilijk aan beide kanten. Het sprookje is voorbij, moet je terug naar de echte wereld missy - Als bewegen op is uw prioriteit, hier is wat niet te doen na een break-up:

Wat niet te doen na een break-up

1. Hoeft hem niet elke keer dat je denkt van hem bellen

Als de break-up wonden zijn nog vers, is de kans groot dat je denkt van hem de hele tijd. Die gedachten misschien niet prettig of doet je geen goed, maar je kan het gewoon niet helpen. Als je loopt naar beneden de memory lane, zeker niet om tekst hem elke keer als je een bekend voorwerp raakt. Houd je gevoelens voor jezelf, want om eerlijk te zijn, er is geen enkel punt in het weergeven van droefheid zodra jullie beiden overeengekomen dat het tijd is om verder te gaan. Hij is waarschijnlijk hetzelfde gevoel, maar dat is niet relevant. Belt hem elke 7 seconden maakt je wanhopig, die je net zo goed te zijn op dit punt, maar gaan die weg is het tegenovergestelde van je doel - om verder te gaan met je leven en vergeet alles over deze teleurstelling.

2. Facebook kernsmelting

Dit is onaanvaardbaar, zelfs als je een fan van Justin Bieber. Ik weet zeker dat je zou denken dat niemand die hartverscheurend lied zal een link naar uw ex-vriendje, maar zodra je de tijdlijn te zetten in een verwoestende mozaïek van droevige liedjes en boos / teleurgesteld statussen, het is over met je waardigheid. "Sommige mensen zullen altijd schokken!" of "Alles gebeurt met een reden" soort getuigenissen zijn manier onder je standaard, dus weg te houden van sociale netwerken als je naar beneden. In plaats daarvan, neem de morele hoge weg en zuigen het inch In een paar maanden, wanneer u zult worden uit een andere jongen, zult u dankbaar zijn dat u nog niet publiekelijk getoond uw teleurstelling.

3. Impulsief make-over

Laat je haar met rust! Het is niet de schuld van de break-up dus niet knippen, niet kleur het en over het algemeen niet wat je normaal niet zou doen. Het is onomkeerbaar. Je zult heel erg jammer zijn als je niet die schaar zet terug waar je ze gevonden. Verander niet je wenkbrauw vorm, er is niets mis met je mode-stijl, heb je niet een navel piercing nodig. Neem het als een man en niets veranderen. Ga nu en hebben een cocktail plaats.

4. Kunnen we vrienden zijn?

Nee, u kunt geen vrienden zijn, althans niet nu. Overweeg deze optie in 6 maanden, als de dingen af ​​te koelen een beetje. Toen ze hem over koffie wordt alleen maar erger als gevoel te maken zijn waarschijnlijk gaan om u te overweldigen en dan God weet wat er gaat gebeuren.

Speel op veilig. Stash dat vriendschap kaart diep in je mouw en wachten op het juiste moment, als je eenmaal diep in liefde met iemand anders, om deze te verhogen. Kans groot dat je twee kan echt goede vrienden op een dag, als je relatie gehad dat de kwaliteit, maar voor het om eerlijk te zijn en niet leiden tot meer hartzeer, wacht een tijdje.

Zien van hem op dit punt zal alleen je hart weer te breken. Naast deze eenvoudige Not-To-Do regels, probeer niet te springen in de armen van een wildvreemde. Nou ja, in ieder geval niet, terwijl de wond is vers. Neem de tijd om te genezen en te verwerken wat er mis ging, zodat je kunt nooit meer dezelfde fouten te herhalen. Je hebt toyed, je hebt verbrand, maar het is allemaal een les geleerd.

Onze selectie