Wat om over te praten op de eerste date

Je hebt de eerste date kriebels? Ja, eerste data kan vaak zenuwslopend, met u proberen om uw beste kijken, klinkt je best en kom af als deze geweldige persoon voor iemand die je niet eens weet, maar we zijn hier om u te helpen! Opvallend up een mooi vloeiend gesprek is alles wat je moet doen om een ​​geweldige tijd hebben! En hier is hoe je het doet!

Wat om over te praten op de eerste date

Ten eerste, doe niet psyche jezelf uit. Soms hebben we de neiging om te veel druk op onszelf te reel hem in met onze leuke grapjes, verleidelijke blik, vlekkeloze daten vaardigheden en wat dan ook, dat is ongeveer net zo zelfdestructief als het maar kan.

Geen stress uit over de vraag of je het leuk genoeg bent, interessant genoeg, avontuurlijk genoeg, geweldig genoeg en wees gewoon jezelf!

Het is vrij veel de eerste stap om iets dat in wisselwerking recht gaat doen, en het maakt alles wat meer natuurlijk volgt komen. Het is zo veel makkelijker om te ontspannen en deel te nemen aan het gesprek als je niet allemaal in je eigen hoofd! Kennis te nemen van wat hij allemaal over, wat hij zegt of aangeeft. Wees een goede luisteraar.

Nu dat je met succes hebt weten om stress voorafgaand aan je date verblijven gratis, want je weet dat je geweldig bent gewoon zoals je bent, hier zijn enkele ideeën over wat te praten over:

Small talk

Small talk is wat deze wereld rond gaan. Serieus, niet meteen gaan voor de grote kanonnen, en hebben een beetje gezellig praatje over van alles - het weer, het verkeer, het restaurant dat je in enz. Het is een gebruikelijke misvatting dat small talk op een datum alleen maar lastig kan zijn, maar het hoeft niet zo te zijn! Zolang je niet sleept u het uit tot het punt van belachelijkheid het kan eigenlijk een heel mooi intro naar andere onderwerpen.

Complimenten

Ook een grote ijsbreker! Het is gebruikelijk voor een man om ze uit te geven, maar ze vind het heerlijk om op het ontvangende einde meer dan je zou denken. Dus waarom niet geven hem een ​​compliment, als je van zijn pak, of schoenen of iets?

De truc is om echt te ontspannen over het zijn dus het zou niet uitzien alsof je alleen maar zegt dat het om hem terug te complimenteren u, of erger nog als je een complete material girl. Gedaan rechts, complimenteren je date's stijl, look of iets anders kan echt effectief zijn en de stemming voor het aanraken van andere interessante gespreksonderwerpen.

Voedsel

Als je in een typische eerste date setting - een soort van een restaurant, kan eten bestellen vonk een heel gesprek over favoriete gerechten, plaatsen, enz. Praat over de exotische voedsel dat je hebt geproefd tijdens het reizen? Vraag hem - Wat is de gekste gerecht dat je hebt geprobeerd? Weet je hoe om te koken? Er zijn zoveel vragen en aanwijzingen kunt u deze meenemen zonder dat het saai, ongemakkelijk, of te veel voor de eerste date.

Reizend

Praten over eten kunt u rekening te spreken over het reizen. Wie houdt er niet van om te reizen? Het delen van leuke ervaringen en verhalen kunnen zeer onderhoudend en, wat belangrijker is, SO inzichtelijke!

Door te zien op welke plaatsen hij is, wat hij daar deed, wie hij was met en al, zult u in staat om een ​​goed idee te krijgen wat voor soort persoon tegenover je. Is hij een introvert die soul searching en welzijn op stuk houdt? Is hij schandalig en impulsief? Hij houdt ervan om plezier te hebben en gaan allemaal uit? Zijn reizen record zal vertellen!

Familie

Relatie die ze hebben met hun familie is vrijwel heilig voor veel mensen, en hen een persoon dat ze met niet dicht met familie kan een echte deal breaker zijn. Als je een van die mensen die zijn erg familie georiënteerd voel je vrij om je date vragen u te vertellen over zijn familie.

Weet gewoon dat er een grote kans dit onderwerp kan een zere plek voor hem zijn als hij komt uit een gebroken gezin of heeft een andere familie gerelateerde onderwerpen.

Als het blijkt dus, is het zeer belangrijk voor u om zijn problemen te begrijpen en wees beleefd. Als hij van plan is om te praten over het zijn van een goede luisteraar en toon wat steun. Als aan de andere kant zie je dat hij krijgt ongemakkelijk proberen en leiden het gesprek in een andere richting.

Te ronden, zal ik u verlaten met enkele algemene tips en aanwijzingen over wat te (niet) over praten:

  • Vertel hem over je baan, maar houd het licht, laat het niet om te zetten in je zeuren over je eikel baas, of klinken als je geen leven buiten je werk.
  • Niet spreken van vroegere relaties. Heb wrok niet tonen naar je ex. Het is een duidelijke grens teken dat je niet overheen.
  • Zorg ervoor dat je niet meer praten dan dat je luistert.
  • Wees positief en veel lachen, het is uitnodigend, en maakt alles nog aangenamer.

Onze selectie