Wat te doen als hij een slechte kusser

Tot slot heb je een geweldige vent ontmoet en de dingen gingen geweldig - totdat hij je gekust. Wees niet bedroefd. Geef hem nog een kans. Hier is wat te doen als hij een slechte kusser.

Wat te doen als hij een slechte kusser

Je zou denken dat je hebt gevonden de perfecte man, hij is romantisch en attent, sexy en stimulerend, je uren praten, en hij heeft de meest ongelooflijke, perfecte mond die je ooit hebt gezien op een man... maar wacht!

Niets is in steen gebeiteld, het minst van al voordat je de kus hebben ervaren. Dit is niet alleen iets dat tieners hebben te vrezen, de slechte kusser bestaat in elke leeftijdscategorie, en niets zal je ooit voor te bereiden op de tijd dat uw zogenaamde heer Perfect muteert in een hond en begint te likken de gehele onderste helft van je gezicht. Het gebeurt. Het doet echt. De meeste vrouwen zijn huurlingen. Een kus als dat een datum is dood. Maar dames, ik denk dat we meer vergevingsgezind moeten zijn. Geloof het of niet, er zijn manieren om een man die verwarren je gezicht voor een ijsje temmen; net zoals er zijn manieren om je man te krijgen om je aan te raken van de manier waarop u wilt worden aangeraakt, en plagen u de manier waarop u wilt worden geplaagd...

Waarom moeite met een slechte kusser?

Ik zeg niet dat je genoegen moeten nemen met een hicci op je kin, Charlotte wist waar de lijn met die gruwelijke scenario te tekenen. Er kunnen echter redenen als waarom je nieuwe man is kussen met zo'n funky stijl. Het kan zijn dat er geen meisje ooit de ballen om hem te vertellen dat hij een slechte kusser heeft gehad!

Als dit het geval is, dan kun je het meisje dat hem doet en het volgende meisje een dikke gunst zijn, simpelweg doordat zijn aandacht op het feit dat vrouwen niet willen worden kwijlde over, want het is niet sexy.

Ik heb eens een man naar huis bracht na een date, hij was heel schattig en ik had hem voor leeftijden verbeeldde. We zaten op de rand van mijn bed en ik was lappen up die kwellende afwachting van wat er ging gebeuren. Hij leunde in voor een kus en ik graag mijn ogen dicht... maar al snel brak open toen ik besefte dat zijn mond een stuk groter dan ik dacht moet zijn omdat mijn kin kreeg verdomd nat. Ik trok weg en discreet veegde mijn gezicht alvorens opnieuw te proberen, dit keer een poging om mijn mond openen breder om hem te stoppen van nat mijn kin zo veel... grote fout, moet hij gedacht hebben dat het was zijn keu te gaan met de tong, en jongen ging hij heen in! Die kerel had een grote tong. Ik was zo beschaamd door alle speeksel op mijn gezicht dat ik moest mezelf excuus om naar de badkamer. Ik had een handdoek.

Ik staarde naar mijn gezicht in de spiegel helemaal verbijsterd, zeker hij kan het bedrag van de spit hij had afgezet op mijn gezicht te zien? Ik voelde me alsof ik hem net had gegeven een blow job met een nogal rommelig einde! Maar dit was een jongen die ik had verbeeldde voor leeftijden, en ik ben een beetje koppig. Ik was niet van plan om afscheid te nemen van mijn prijs na weken van fantaseren, zeggen, zonder een klein beetje inspanning. Dus we neergestreken om een film te kijken, en wanneer de volgende kus kwam in voor de kill, ik flirtatiously speelde een beetje moeilijk te krijgen, laat hem slobber in mijn nek voor een beetje, wat ik niet kan zeggen was alles dat aangenaam ook niet, maar toen hij terug kwam naar mijn gezicht dat ik gewoon gezegd was ik niet gewend om te worden gekust met zoveel enthousiasme!

Ik stelde voor dat ik hem laten zien wat ik leuk vind. Hij niet beledigd. Allemaal goed. (Ik denk dat ik stiekem te denken dat ik waarschijnlijk zou graag wat zijn mond en tong kon doen een beetje verder naar het zuiden als je begrijpt wat ik bedoel... helaas onze relatie nooit zover gekomen.)

Een andere reden dat er een nieuwe jongen zou kunnen komen op een beetje te sterk, is dat hij eigenlijk vindt uw kussen techniek enigszins passief naar wat hij gewend is. Hij kan overcompensatie zijn dat je een hint te geven. Vraag me niet over de rare manieren jongens proberen te communiceren met vrouwen... Ik heb niet onderzocht nog die ene! Het is gemakkelijk om te vergeten dat eerdere relaties en ervaringen kunt de opdruk op ons wat we denken is een goede kus omdat het is wat we gekregen hebben gebruikt om.

Zoenen iemand nieuw voor de eerste keer is spannend en eng, omdat je echt niet weet wat te verwachten. Vaak zijn onze verwachtingen zijn opgebouwd tot een dergelijke mate dat de man geen schijn van kans! En vergeet niet, kan zenuwen ook invloed op de manier waarop een kus uit speelt. Een eerste kus kan alleen maar beter worden, toch?

5 dingen die je kunt doen als hij een slechte kusser

  1. Misschien wel de slechtste slechte kus ervaring is wanneer een man heeft slechte adem. Hij zou niet over een medische aandoening die wordt veroorzaakt door de slechte adem, is het misschien gewoon een beetje knoflook na de Indiase maaltijd u beiden net had, in dat geval, je eigen adem is waarschijnlijk niet zo lief ofwel! Gewoon blijven pepermuntjes en kauwgom op je, en als je er een hebt, een te bieden hem.
  2. Soms jongens gaan niet voor kauwgom, dus houd een selectie van pepermuntjes en snoep. Soms kun je zelfs verhullen de geur uit zijn mond door het verzadigen van uw eigen mond met iets fruitig. Een kleine truc ik willen proberen is om een taai zoet in mijn mond als hij naar kiss me, en gebruik het als een sexy soort tug-of-war game... maar zorg ervoor dat hij krijgt het grootste deel van de in zijn mond zoet tegen het einde van het spel! Sneaky, maar zeer effectief, en hij zal willen het opnieuw te doen de volgende keer, in feite zal hij waarschijnlijk al het in zijn mond zoet eerste.
  3. Er is niets erger dan droog getuite lippen, maar het is eenvoudig op te lossen door licht loopt je tong over zijn lippen en overhalen ze openen met uw eigen. Zodra een man zelfs deed dit voor mij! Ik wist dat mijn lippen waren droog en ik had niet verwacht dat hij me te zoenen op dat moment, dus toen hij likte mijn lippen om ze te bevochtigen ik onmiddellijk herkende de techniek, en ik vond het niet erg, dus geen van beide zal je man! In feite, ik soort van waardeerde het gebaar.
  4. Als u vindt dat u de 'tanden-botsende' probleem, het probleem is dat hij is net een klein beetje te gretig, of krachtig. Je moet controle over te nemen! Hij moet weten dat u de eigenaar deze kus, niet hem, en je gaat het doen van de manier waarop u dat wilt. U zult merken dat zodra een man klokken op uw dominatrix energie, zijn onderdanige rol zal toon hem recht naar beneden en hij zal stopverf in je handen. Hoe doe je dat? Heel simpel, gebruik je handen, duw zijn hoofd achterover, kijk hem rechtstreeks in de ogen, kus hem met je lippen en meen het, trek terug, maar houdt zijn hoofd waar u het wilt. Kijk hem in de ogen weer, glimlachend een boze kleine grijns. Je kunt zelfs knipogen als je wilt. Wees niet bang om de controle van een kus te nemen met je handen. Duw hem terug tegen een muur, houd zijn hoofd waar u het wilt blijven, zal hij denken dat het warm is, hij waarschijnlijk niet eens beseffen waarom je het doet. Als hij haar wees niet bang om het te grijpen, hoef je niet te ruw zijn, net assertief genoeg voor hem om te weten dat je domineert, en je belt de schoten.
  5. Heb je niet gewoon haat het als je zoent een man en zijn handen gaan meteen voor je borsten? Of erger... in tussen je benen! Een kus betekent niet altijd dat je seks wilt. Ik gebruikte om uit te gaan met een jongen die dacht dat elke kus leiden tot seks. Het was precies wat hij altijd had ervaren. Om hem te kussen waren gepassioneerd, gaven ze hem een ​​hard-on en dus ging hij helemaal. Ik moest hem uitleggen dat alleen maar omdat zijn geslachtsdelen waren klaar, het betekende niet dat mijne waren... je kunt niet overhaast deze dingen houden! En waarom zou je dat willen? Als je niet naar je man kan praten, krijgen in de gewoonte van het houden van zoenen sessies kort en zoet. Kussen in het openbaar is een goede gewoonte om een ​​man ook kan zijn handen niet naar uw genoegen zones als je een publiek hebt. Als ze dat doen, dan heb je alle recht om een ​​woord met hem te hebben!

Deel uw 'slechte kus ervaringen' en oplossingen in het commentaar hieronder!

Onze selectie