Wat te doen als je wilt een jongen die je werken met

Verliefd op je collega? Graag je baas? Wat moet je doen als je een jongen je werk met? Hier zijn een paar tips om u te helpen de juiste beslissing.

Wat te doen als je wilt een jongen die je werken met

Opmerking: De auteur van dit artikel is een expert op het gebied. Niet dat ik een baas fetish, maar ik ben jammer genoeg te hebben altijd erg warm bazen. En ik altijd langs, omdat de vlinders van het hebben van een baan zijn meestal beter dan de vlinders van het hebben van die hete man.

Zoals het moderne leven wordt slordig, denk je na al besteden 8 uur in het kantoor, zou je emoties voor iemand die je het kantoor delen met ontwikkelen. En als je echt beginnen wens de man, wat doe je dan? Nou, denk trog.

Tip een

Het draait allemaal om de positie. Nee, niet de sex positie die je constant stel hem in, maar zijn werkhouding. Als hij je baas zijn volwassen genoeg van de controle over uw hormonen. Je moet verantwoordelijk genoeg om te weten hoe het verzorgen van uw verbeelding. Je zou je hart verliest - en / of een baan.

En nee, het is geen echte liefde. Het is een warme man die gezag heeft. Het is maar normaal heb je vieze gedachten.

Draai van dat Lana Del Rey liedje (You Can Be The Boss) en concentreren op uw stapel papier werk.

Als, aan de andere kant is hij gewoon een vent in het kantoor, en je echt, echt, echt als hem, check het beleid van uw bedrijf naar kantoor dating. Zoek een lus en ga ervoor.

Hint twee

Wij geven u tips over wat te doen, maar niet andere werknemers tips over wat je doet na het werk dag voorbij te geven.

Houd het strikt professionele als je in het kantoor - geen flirten en God verbied, niet zoenen.

Zoals voor jullie dames met gekke hormonen en warme bazen, zal je baas niet met je trouwen. En ja we hadden om het te herhalen.

Hint drie

Eens over een relatie beleid met uw partner. Maak hem beloven, en maak een belofte ook, dat in het geval er iets mis gaat, zal je je gedraagt ​​professionele en zal praten over het aan de lastige momenten op het werk te voorkomen. Hou het low key gedurende ten minste zes maanden - niet verder vertellen of opdagen hand in hand in die bar iedereen van uw bedrijf gaat.

Hint vier

Ga langzaam. Als je hebt besloten om het risico met uw collega, geven de relatie een schot. En relaties zijn veel op auto's - als je te snel rijdt je zou gewoon een crash. Dus, geen seks hebben meteen of breng 24/7 bij elkaar. Maak het geleidelijk aan ontwikkelen.

Hint vijf

Als je het hebt gemaakt voor zes maanden, en dingen gaan geweldig, je kunt stoppen met het geheim houden. Geen behoefte om te schreeuwen van de daken, maar toch je liefste collega's kan het weten. Er zijn veel koppels die ontmoet in het kantoor - immers, in deze gekke wereld van het kapitalisme, wanneer moet je anders naar je match te ontmoeten? Je moet wel gemeenschappelijke belangen, delen een schema en zien elkaar de hele tijd.

Wij wensen u het beste - kan Cupido aan jouw kant, en kan je baas in gewicht en / of groeien een lelijke snor. En, ja, we weten... Hij zou nog steeds heet als de hel.

Onze selectie