10 voedingsmiddelen die je energie geven

Het voedsel dat je eet bevat de brandstof die je lichaam nodig heeft om dag te voeren tot dag activiteiten, alsmede alle buitenschoolse hobby je geniet. Dus, kunt u ofwel eet voedsel dat je energie, of dat het leven recht uit je zuigt geven. Indien u liever voedsel dat pep in je stap en blijf je in beweging, lees dan verder.

10 voedingsmiddelen die je energie geven

Als je bent zoals de meeste mensen, u liever niet uw maaltijden en snacks je vertragen. Immers, er zijn weinig dingen erger dan dat gevoel dat je krijgt na het eten van een maaltijd en dan beseffen dat je niet kan lijken om de energie te vinden om jezelf verder te gaan dan naar de bank. Wie wil leven?

Hoewel voedsel wordt vaak gezien als iets dat families bij elkaar brengt, heelt emotionele wonden en alle rechten van onrecht, maar dat is niet wat het bedoeld is. Het is bedoeld om te worden gebruikt voor een doel en slechts een doel - om je lichaam de voedingsstoffen die het nodig heeft om te functioneren op een optimale capaciteit te geven. (Tuurlijk, het is leuk als het smaakt ook geweldig, maar dat is ondergeschikt aan wat het doet voor je lichaam, dat is geef het energie.)

Sommige voedingsmiddelen zijn beter in de productie van energie dan anderen. Bijvoorbeeld, als je eet een maaltijd die veel simpele koolhydraten zoals brood en pasta's bevat, u waarschijnlijk weet wat het is om te worden gewogen naar beneden en liet gevoel lusteloos. En, snacks of desserts kan dat veel suiker in eerste instantie geven u een sterke stijging van de get-up-and-go, maar al te snel laat je met een bloedsuiker crash die laat je het gevoel als een band die de lucht heeft verloren.

Gelukkig zijn er bepaalde voedingsmiddelen die je kunt eten dat je zal houden en actief, zodat u gemakkelijk kunt beheren van uw drukke agenda en hebben energie te sparen. Dit zijn voedingsmiddelen die wezenlijk vul uw biologische gastank met premium petro.

Wat zijn ze?

1. Spinazie

Echt, zullen de meeste bladgroenten krijg je de energie die je nodig hebt om het te maken door uw dag, maar spinazie packs een deurklink van een voedingsstof punch in het proces. Een portie geeft je meer dan de helft van de vitamine A u dagelijks te helpen zetten wat pep in je stap nodig en het heeft ook foliumzuur, die is gevonden om depressie te bestrijden - een bonus voor iedereen die wil om goed van binnen en van buiten te voelen.

2. Honing

Veel professionele atleten profiteren van deze natuurlijke energie booster om hen te helpen hun prestaties te verbeteren. Hoewel het zoet als kan zijn, is het zeer laag scoort op de glycemische index (die de tarieven van hoe bepaalde voedingsmiddelen invloed hebben op uw bloedsuikerspiegel) wat betekent dat het niet zal zet je bloedsuiker op de achtbaan die andere suikerhoudende stoffen normaal doen.

3. Amandelen

Veel mensen proberen om noten te vermijden omdat ze hoger in vet, maar het is het hart gezond soort dus zolang je niet een ton van hen eten, je doet je lichaam goed. Amandelen maken een grote eiwit toegediend snack of aanvulling op een maaltijd, waardoor je spieren de energie en uithoudingsvermogen die ze nodig hebben om je van ontbijt tot bedtijd met meer dan genoeg oomph om alles wat je wilt doen afgerond te krijgen. Ze hebben ook co-enzym Q-10, die is als het geven van je lichaam een ​​extra schot van energie!

4. Zalm

Niet alleen is zalm een ​​goede eiwitbron die uiteindelijk is energie in en van zichzelf, maar het bevat ook hart-gezonde omega 3-vetzuren. Deze houdt uw gewrichten en spieren van het gevoel ontstoken en stijf, die u zal helpen doorstaan ​​die lange dagen op het werk die bijna altijd worden gevolgd door familie functies in de nacht zonder pijn en het gevoel alsof je geraakt door een vrachtwagen.

5. Eieren

Terwijl we op levensmiddelen die rijk zijn aan eiwitten, eieren absoluut moet worden opgenomen in de mix als ze zijn extreem hoog in deze energie gebaseerde voedingsstoffen. Sterker nog, ze hebben bijna 7 gram per ei! Sommige mensen schrikken van deze bijzondere voedsel vanwege de cholesterol. Echter, studies tonen aan dat zolang je eet ze met mate het cholesterol in hen heeft geen invloed op het cholesterolgehalte in uw bloed. Onderzoekers suggereren je prima, zolang je niet eet meer dan twee per dag.

6. Havermout

Hoewel er veel koolhydraten staan ​​bekend om het geven van je energie om je alleen te laten in een dip kort daarna, complexe koolhydraten zoals havermout bij je blijven langer. Dat betekent dat ze helpen de honger op afstand te houden en tegelijkertijd zorgen voor een geleidelijke afgifte van energie voor uren te komen.

7. Zoete aardappel

Net zoals havermout is een koolhydraat dat je energie geeft, zo zal de zoete aardappel. Naast het bijhouden van je lang gaan sterk de hele dag, het heeft vitamine A en C aan je lichaam en het immuunsysteem gezond en sterk te houden en de vezels in het zal uw buik tevreden te houden in het proces.

8. Appels

Niet alleen is dit voedsel groot als een snack, zoet dessert of naast een diner salade, het helpt ook uw kracht en uithoudingsvermogen nadat je het eet. Appels bevatten veel gezonde voedingsstoffen, zoals vitamine C en andere antioxidanten die uw immuunsysteem zal versterken - waardoor het als een fort tegen ziektekiemen die proberen om het binnen te vallen. Gewoon houden van jezelf vrij van energie aftappen insecten en ziekten zullen uw dagelijkse rit te verbeteren al op zijn eigen.

9. Pure chocola

Verrast om dit te zien op de lijst? Het is geen typefout, het is waar. De flavanolen in pure chocolade zijn gevonden om je hersenen macht te vergroten door het verbeteren van de bloedtoevoer naar dat mooie hoofd van jou. Nu, dit betekent niet dat je enorme hoeveelheden van kunnen eten en zeggen dat je het doet omdat het je slim zal maken. De sleutel, zoals met alles, is gematigdheid en dit is zeker een geval waar er zoiets als te veel van het goede.

10. Bonen

Omdat ze beide complexe koolhydraten en eiwitten, bonen maken grote energie boosters - zowel korte als lange termijn. Plus, kan een heleboel vegetariërs vinden het moeilijk om voldoende eiwitten in hun dieet krijgen, dus dit is een manier om dat te doen. Voeg ze toe aan uw salades of maak ze in bijgerechten voor smakelijke energie enhancers.

Voedingsmiddelen, zoals deze aan uw dieet toe te voegen zal je energie op peil te houden, zodat je je to-do lijst kan aanpakken met verve en vastberadenheid. Gaan eten ze vandaag, zodat u meteen kunt genieten van de voordelen.

Onze selectie