3 echt lage calorie voedsel dat je nog niet eerder hebt geprobeerd

We zijn allemaal omgeven met advertenties over gezonde voeding en lage calorie voedsel. Maar, heb je soms het gevoel alsof alles wat ze zijn reclame is gestoomde groenten en mager vlees? Er zijn een heleboel andere voedingsmiddelen die u kunt denken zijn rijk aan calorieën en ze zijn echt niet. Check out 3 echt lage calorie voedsel je nog niet eerder geprobeerd.

3 echt lage calorie voedsel dat je nog niet eerder hebt geprobeerd

1. Bloemkool

Ja, ik weet het, ga je zeggen dat bloemkool smaakt verschrikkelijk, en slechts een paar weken geleden zou ik met u zijn overeengekomen dat. Toen kwam ik erachter dat alleen gekookt en gestoomd bloemkool smaakt verschrikkelijk, terwijl vers is gewoon heerlijk.

Ik dacht echt dat je niet kunt eten verse bloemkool. Simpel, het was altijd gekookt of gebeitst in mijn huis en ik altijd soort haatte het. Daarna heb ik geprobeerd een salade gemaakt met kool, verse bloemkool en verse broccoli en ik helemaal verliefd op het. Verse bloemkool smaakt eigenlijk precies zoals verse kool, dus als je van kool, zult u van bloemkool.

Nu komt het beste deel, bloemkool heeft slechts 25 kcal in 100gr. Dat is bijna geen calorieën. Anderzijds, bevat 10% van de dagelijkse dosis van vezels en verbazingwekkend 77% van de dagelijkse dosis vitamine C. Voeg bloemkool in uw dieet vandaag!

2. Kwark

Quark Kaas (via suite101.com)

Wie had gedacht dat een kaas een lage calorie voedsel zou kunnen zijn? Nou ja, het kon, zo lang als we het over kwark.

Deze kaas is afkomstig uit Duitsland, maar het is ook gemaakt in Oostenrijk en Rusland in het kader van respectievelijk namen topfen en tvorog. Het is gemaakt van verzuurde melk en geloof het of niet het is echt heel laag in calorieën.

100gr van quark kaas bevat slechts tussen de 50 en 60 kcal. Dat is vrij laag voor kaas, vooral bij het vergelijken met bijvoorbeeld cheddar die meer dan 400kcal in 100gr heeft - bijna tien keer de calorie waarde van kwark.

Quark is ook een vorm van niet gezouten kaas, waardoor het perfect voor het eten met zo ongeveer alles maakt. U kunt smeer het op een sneetje brood of eet het met vers fruit. Het smaakt geweldig en het biedt u 5% van de dagelijkse benodigde calcium.

Er wordt zelfs gezegd dat het goed voor lactose-intolerante mensen te zijn, omdat het niet alle gebruikelijke problemen en verhoogt het niveau van tolerantie ten opzichte van lactose veroorzaken.

3. Volkoren pasta

Een ander ding dat je waarschijnlijk niet beschouwen als lage calorie is pasta. De waarheid is, pasta zelf is geen dieet horror, het is de kaas en de gehaktballen u op zetten dat het vergroten van je calorie-inname.

Wissel uw gewone pasta voor een volkoren versie, en je zal nemen zelfs minder calorieën. Een portie volkoren pasta heeft ongeveer 170kcal. De plaats van de gehaktballen voor een aantal magere kip of kalkoen vlees en vermijd kaas sauzen. Zelfgemaakte tomaat en groente saus is heerlijk en ook laag in calorieën.

Dit type maaltijd is bovendien rijk aan vezels en ijzer en bevat 0 cholesterol. Weinig vet en gezond, wat kan je meer vragen?

Onze selectie