4 heerlijke kalkoen recepten voor kinderen

Elke ouder worstelt met het krijgen van hun kind om goed te eten. Kinderen zijn niet erg dol op gezond voedsel, zijn ze meestal liever snoep. Echter, je moet ze om goed te eten, en vlees van kalkoenen is iets wat je zou moeten krijgen ze gewend zijn. Het is zeer gezond en heeft een lichte smaak, dus als je kinderen zoals kip, zal je waarschijnlijk niet al te veel moeite met Turkije. Hier zijn 4 eenvoudige en heerlijke kalkoen recepten voor uw kinderen.

4 heerlijke kalkoen recepten voor kinderen

1. Sandwich van Turkije

Elk kind houdt van een boterham, is er geen twijfel over bestaan. Als je gewoon op de invoering van uw kind aan het eten van kalkoen, kon een broodje een geweldig idee.

Neem alle ingrediënten je kind houdt, wat brood, boter of light mayonaise, gerookte kalkoen, sla en tomaten. Optioneel kunt u een aantal mozzarella toe te voegen. Het is heel licht, zodat kinderen willen meestal beter dan sommige sterkere kazen.

Verspreid een dun laagje boter of licht mayonaise op het brood en bedek het met sla. Voeg zeer dunne plakjes gerookte kalkoen, vooral als uw kind kalkoen voordat niet heeft gehad. Tomaten en mozzarella toevoegen en bedekken met een andere boterham.

Laat uw fantasie de vrije loop en maak plezier broodjes voor uw kinderen. Geloof me, kinderen zullen zo ongeveer alles te eten zolang het is vormgegeven als hun favoriete stripfiguur. Zodra hun klasgenoten zien de leuke boterham die ze hebben voor de lunch, kan je ze aan zo ongeveer alles eten na dat, zolang het lijkt even leuk.

2. Kalkoenbacon

Hoewel het niet een erg gezond idee om je kinderen spek serveren, als je al doet het het is veel beter om kalkoen in plaats van varkensvlees gebruiken.

Maak pannenkoeken met spek knapperig voor het ontbijt. Zelfs niet Vertel uw kinderen dat het spek is kalkoen en zien of ze het verschil zullen merken. Ze zullen waarschijnlijk niet. Toch vergeet niet te vertellen je man mee te werken, omdat hij waarschijnlijk zal merken dat het spek is kalkoen.

3. Turkije hamburgers

Een ander gezonder soort maaltijd is een Turkije hamburger. Het is veel beter om deze dienen dan een gewone hamburger om je kinderen, vooral als je kunt het zelf maken, op die manier weet u precies wat u geeft uw kinderen.

Neem een ​​pond kalkoen borsten en maal ze in een vleesmolen of in een blender. Snipper een kleine ui en voeg toe aan het vlees. Het beste is om knoflook weglaten bij het koken voor de kinderen, doen ze meestal niet leuk vinden. Voeg twee hele eieren in de mix en twee handenvol paneermeel. Voeg zout en peper en een eetlepel olie en laat in de koelkast 's nachts.

Verdeel de massa in acht gelijke delen en maak balletjes. Plat elke bal een hamburger en grill de hamburgers vorm of bak ze in een beetje olie. Serveer kalkoen hamburgers zoals je zal regelmatig hamburgers serveren. Als uw kinderen als hen, vertel hen dat het kalkoen. Het zal gemakkelijker zijn om hen naar Turkije voorbereid op een andere manier te eten nadat ze erachter dat ze het leuk vinden.

4. Geroosterde kalkoen


Feestdagen zijn een goed moment om uw kinderen naar kalkoen te eten. Bereiden kalkoen braden voor kerst of Thanksgiving en krijg je kinderen gebruikt om een ​​nieuwe maaltijd.

Het is ideaal om dit te doen rond feestdagen, omdat kinderen zijn enthousiast over de cadeautjes en de hele sfeer en ze zijn minder gevoelig voor zijn chagrijnig en kieskeurig en ze zullen waarschijnlijk eten wat je voor te bereiden, zolang er is een grote woestijn te wachten op het einde.

Gebruik geen sterke kruiden of knoflook bij het koken voor de kinderen. U kunt ook weglaten peper, of gebruik gewoon een beetje van. Voeg zout, en als je het maken van een vulling, zorg ervoor dat het een lichte smaak ook.

Kalkoenvlees is eigenlijk heel lekker en zolang je niet te veel experimenteren, zullen je kinderen waarschijnlijk leuk vinden. Maken hun maaltijd leuk en interessant en je kunt niet verkeerd gaan.

Onze selectie