6 gemakkelijkste groenten te groeien in uw biologische tuin

Tuinieren is een fantastische hobby en de teelt van biologische groenten is een mooi idee, dat is niet moeilijk om te oefenen op alle. Sterker nog, het is een stuk makkelijker dan je zou denken! Nu, neem een ​​kijkje op de volgende lijst van 6 gemakkelijkste groenten te groeien in uw biologische tuin en laat je groene vingers los!

6 gemakkelijkste groenten te groeien in uw biologische tuin

Radijs

Behalve dat lekkere, knapperige en peperig, radijs zijn ook ongelooflijk gemakkelijk te kweken. Ze gedijen in alle klimaten, en ze het hele jaar door in de gematigde zones groeien.

Ze rijpen snel en vereisen zeer weinig onderhoud. Alles wat ze nodig hebben is de bodem verrijkt met organische compost en water. Plus, ze zelden te lijden schade als gevolg van ziekten en plagen en ze zijn klaar voor de oogst slechts 4 tot 5 weken na het planten van de zaden!

Courgette

Courgette is een zeer eenvoudig te kweken plant, als het nodig weinig aandacht. Ze vereisen alleen veel water en ze groeien als een gek! Mensen meestal eindigen met meer courgette dan ze ooit kunnen koken!

Courgette meestal spruit in twee weken en ze zijn klaar om een maand later te worden opgehaald. Je hoeft alleen maar te houden de planten goed bewaterd en de grond goed bemest, en als ze eenmaal gerijpt, zult u in staat om te stomen, grill ze, ze bakken, bak ze en bereiden vele andere heerlijke gerechten.

En vergeet niet dat gebakken courgette bloemen zijn ook een ware delicatesse!

Bieten

Dit heerlijk zoete en smakelijke wortel is zeker een van de gemakkelijkste groenten te telen.

Beetroots vereisen vochtige grond om te ontkiemen en wat water elke dag. Dat is alles! Zodra je ze hebt geplant, zal uw zaad ontkiemen binnen 10-14 dagen en u in staat te trekken en eet je bieten na ongeveer 8-12 weken zal zijn - ze hebben niet veel tijd om te rijpen bij allen!

Vergeet niet om altijd de bodem vochtig te houden en nooit laten uitdrogen, anders wordt uw bieten zal bosrijke en taai.

En geniet van uw salades!

Wortelen

Knapperig, gezond, en vol met bètacaroteen, wortelen zijn zeker een andere grote en makkelijk te kweken keuze.

Ze hebben erg weinig aandacht tijdens hun groeiperiode, en cool zijn-weer fruit ze kunnen worden geplant, zelfs voordat de laatste vorst voorbij is. Ze worden zelden aangevallen door ongedierte, maar net als alle andere wortel, ze vereisen een zeer gezonde, lichte en luchtige bodem.

Wortelen een lange tijd om te ontkiemen (ongeveer 2 tot 3 weken), maar ze worden geplukt slechts 2 tot 3 maanden na het planten.

Spinazie

Deze groene bladgroente voorkeur koelere klimaten, maar is zeer gemakkelijk te kweken. Wanneer de bladeren zijn groot genoeg zijn, kunnen ze worden geplukt, en andere bladeren zullen gewoon blijven groeien!

Het is goed om ze te planten in het vroege voorjaar of de herfst (afhankelijk van de variëteit) en water ze regelmatig tijdens warm weer.

Spinazie zaden uit na een week of twee en de bladeren zijn meestal direct oogsten slechts 40 tot 50 dagen na het planten!

Uien

Ui is een groente die erg weinig aandacht en zorg nodig heeft! Zodra u uw zaden of bollen heb geplant, zullen ze snel groeien en je zult alleen maar nodig hebt om ze regelmatig water te geven tijdens warm weer.

Uw uien zal oogstbaar zijn wanneer hun groene toppen vallen over en beginnen te geel. Vervolgens kan de uien worden gegraven uit de grond en opgeslagen. Zo gemakkelijk!

Ben je nu klaar om uw eigen groenten te planten en te genieten van uw eigen verse gewassen? Laat het ons weten in het commentaar hieronder!

Onze selectie