8 voedsel om je jong en gezond te houden

Er mag geen toverdrank die ervoor zorgt dat u eeuwig leven te zijn, maar het veranderen van uw dieet en het maken van slimmere beslissingen te eten zou je nog een paar jaar te geven! Zoek uit wat je moet eten om gezond en jeugdig te blijven!

8 voedsel om je jong en gezond te houden

Het is algemeen bekend dat gezond eten niet alleen helpt u te blijven in goede vorm, maar ook helpt je leeftijd-proof uw gezondheid en schoonheid. Verschillende crèmes en lotions kan het lukken, maar hun effect is tijdelijk - je moet jong van binnen te blijven om er jong en mooi op elke leeftijd.

Het maken van de juiste voedingskeuzes helpt je jong en gezond te blijven, dus hier is wat je moet eten om te kijken en voelen jonger:

1. Kiwi

Kiwi zit vol met vitamine C, E en K, en wat je nodig hebt om je jong te houden is vitamine E, dat de schade veroorzaakt door UV-stralen neutraliseert. Plus, kiwi's is super lekker - wat kan je meer vragen?

2. Bosbessen

Als u op zoek bent naar voedsel om je jong te houden - antioxidanten zijn precies wat je nodig hebt. Wetenschappers hebben ontdekt dat anti-oxidanten helpen kanker en hart-en vaatziekten te voorkomen. Bosbessen zijn de perfecte bron van antioxidanten - eet ze vers of drink een glas bosbessensap elke andere dag en deze indigo-kleurige bessen zal je jong en gezond te houden!

3. Noten

Moeren niet alleen helpen vet te verbranden, maar ook helpen uw huid te blijven jeugdig en gezond. Amandelen, walnoten en hazelnoten zijn rijk aan omega-3 vetten die de huid hydrateert en houdt het soepel en zacht.

4. Yoghurt

Yoghurt is rijk aan goede bacteriën die helpen reguleren je immuunsysteem. Ook, het houdt je veilig van Escherichia coli en salmonella. Yoghurt is vol van calcium, die helpt voorkomen dat osteoporose - een andere reden om regelmatig te drinken!

5. Groene thee

De lijst van groene thee voordelen is eindeloos! Het kan u helpen de snelheid van uw stofwisseling en vet te verbranden, reguleren van de bloeddruk, boost je immuunsysteem, en zelfs het risico op kanker te verminderen! Naast dit alles, kan het helpen met gerimpelde huid en schade door de zon. Geweldig!

6. Pure chocola

Nee, het is geen grap - donkere chocolade kan u helpen gezond en jeugdig te blijven. De hoge mate van cacao helpt een gezonde bloedsomloop te behouden. Eet een vierkant per dag en zorg ervoor dat je hebt met chocolade met een niveau van cacao van ten minste 70%. Wetenschappers hebben ontdekt dat donkere chocolade brengt veel voordelen voor uw gezondheid. Lees meer over.

7. Olijfolie

In mediterrane dieet draait alles om olijfolie. Studies hebben aangetoond dat mensen eten op een mediterraan dieet hebben de neiging om langer te leven. Olijfolie verlaagt het risico op hart-en vaatziekten en beroerte, en de enkelvoudig onverzadigde vetten die het bevat zijn erg belangrijk voor fit en gezond.

8. Vette vis

Vette vis kan de reden waarom de Japanners mensen leven langer dan welke andere nationaliteit in de wereld te zijn! De voordelen van vette vis zijn talrijk - van het stimuleren van je immuunsysteem en het verlagen van het risico van schade aan de hersenen en slag om u te helpen vet te verbranden en krijgt een geweldig bron van vitamine A en D en omega-3-vetzuren.

Als je wilt eten gezond voedsel dat goed smaakt, niet te missen deze 5 nieuwe ideeën brengen we naar de tafel.

Onze selectie