Er beter uitzien naakt - recepten

Weet niet wat te eten terwijl u probeert om de stappen te volgen om te kijken crazy hot naakt? Ik breng u een aantal adviezen te houden op de baan om uw doel te bereiken. Denk niet dat van hen als een dieet. Je kunt maar beter en heerlijke voeding om een ​​groot lichaam te hebben. Bereid om te koken!

Er beter uitzien naakt en # 8211; recepten

U hebt uw wekelijkse plan en training voor de week, zodat je de juiste volg de inleiding. Nu is het enige wat ontbreekt is het recept voor gezonde en lekkere maaltijden.

Voordat ik delen een aantal zeer eenvoudige recepten, wil ik u nogmaals dat uit te werken hand in hand gaat met uw dieet plan als je resultaten wilt herinneren. Als je eet fastfood, vette hamburgers en friet is er geen enkel punt in de training. Deze strijd winnen, niemand zal het voor u doen.

Dit zal de resultaten laten zien. Ik heb zeer trage stofwisseling, wat betekent dat ik gewicht verliezen langzaam... zeer traag. Maar, zodra ik begon aan mijn maaltijden en trainingen te plannen, de eerste resultaten kwam pas na 10 dagen. Dat hield me op de been.

Ik zal delen met u enkele eenvoudige recepten uit mijn eigen keuken. Ik breng mijn zelfgemaakte maaltijden om mee te werken wanneer ik tijd heb om ze te bereiden. Deze recepten zijn belachelijk eenvoudig. Ingrediënten zijn eenvoudig. Voorbereiding is eenvoudig.

Muesli met een twist

Zet muesli met gedroogde tropische vruchten in 2 liter koud magere yoghurt. Voeg wat kaneel en 1 eetlepel honing. Doe wat plakjes hazelnoten bovenop.

Rijst en tonijnsalade

Kook een handvol rijst in gezouten water. Als ze worden gekookt, stam van de rijst. Open een blikje tonijn en verwijder alle olie. Meng tonijn en rijst. Voeg basilicum, peper, paar cherrytomaatjes, rucola en een gekookt ei.

Kipfilet salade

Kipfilet Salade (via www.sodahead.com)

Grill een stukje kipfilet. Snijd het op kleine stukjes. Wassen, drogen en hak minstens 2 soorten groene salades dan mengen met de kip. Voeg cherry tomaten, niet meer dan 5 plakjes Parmigiano kaas en thats it!

Dressing: Meng olijfolie, balsamico azijn, oregano, zout en peper

Pastasalade

Kook uw favoriete pasta. Voeg gegrilde kip of kalkoen borsten, kerstomaatjes, magere kaas, rucola en een gekookt ei

Tomatensoep

Hak en bak ui op een eetlepel olijfolie. Voeg tomaten in blik en tomatensaus. Voeg zout, peper en basilicum. Roer 1 onmiddellijke asperges soep. Serveer met sneetjes pistachenoten op de top en een stukje toast.

Je kunt 1 eetlepel magere zure room gezet voor een romige smaak.

Zoals u kunt zien, is er geen noodzaak om een ​​meester-kok om gezond te eten. Je geeft je organisme alles wat het nodig heeft, zonder gebruik van 2 potten en pannen 3 om een ​​maaltijd te bereiden. Ik breng 30-45 minuten in de keuken om het ontbijt, de lunch voor te bereiden om te gaan en diner voor mij en mijn man. In het weekend kan ik ingewikkelder maaltijden te maken, maar tijdens de week dat ik het simpel houden.

Als je geen tijd hebt om maaltijden te bereiden hebben, bestelt u in maar houd in gedachten uw wekelijkse plan en je calorieën tellen. Een slip brengt u een stap terug van je doel.

Onze selectie