Hoe maak je heerlijke pannenkoeken maken

Geachte dames, deze Franse versie van een pannenkoek is licht, makkelijk te maken en zo veelzijdig! Ik ben hier om je te leren hoe je het beslag en bak heerlijke super dunne pannenkoeken, die u later kunt vullen en versieren als je wilt maken - variaties zijn eindeloos! Bewapen jezelf met een anti-aanbak koekenpan, hier gaan we!

Hoe maak je heerlijke pannenkoeken maken

Heerlijke pannenkoeken voor 2 personen

Voor het deeg / beslag, moet je:

 • 1 kopje glad bloem
 • 1 ei
 • 1 kopje melk
 • 1/2 kopje olie
 • snuifje suiker en zout
 • minerale of gewoon water

Neem een ​​diepe plastic kom en zet bloem, ei en een beker melk binnen. Klop het handmatig of een elektrische mixer gebruiken, als het mengen niet soepel gaat, voeg meer melk.

Tip: U kunt melk of water te gebruiken voor het gebak, maar ik denk dat het het beste als je half / half gebruiken.

Het is belangrijk dat deeg is dik dus klop het tot het glad zonder klontjes. Dan, voeg meer melk of mineraalwater, want je moet je beslag te zijn vloeibaar, zoals soep. Voeg ongeveer een 1/2 kopje olie in een goed gemengd beslag. Voeg een snufje zout en suiker.

Tip: Het gehele mengsel zal beter zijn als je het laat rusten in de koelkast gedurende 20-30 minuten.

Voeg een theelepel olie in een voorverwarmde pan of een pan pannenkoeken. Als het echt warm, mors het meeste uit in een mok want je moet je pan worden slechts licht vettig, niet gevuld met olie. Zet de pan terug op een kookplaat en giet het deeg in met een pollepel - zorg ervoor dat u een perfecte verdeling van beslag over het gehele oppervlak van de pan. Swirl de coating zorgen zo dun mogelijk. De temperatuur waarbij pannenkoeken worden gebakken moet hoog. Laat enkele minuten op het fornuis en klap ze dan door het gooien van een in de lucht of met een niet metalen spatel.

Tip: Gebruik alleen non-stick pannen als u niet wilt pannenkoeken te houden of te verbranden. Ook zult u niet voortdurend olie de pan.

Zodra de ene kant wordt gedaan, draai het om en bak de andere kant voor ongeveer een minuut. Beide partijen moeten nog wel. Plaats eindigde pannenkoeken op een bord en spreid je favoriete topping eroverheen.

Weinig geheimen van grote chefs voor heerlijke pannenkoeken

 • Als je een glas bier toe te voegen of geroerd ei wit in het beslag, zal pannenkoeken meer laxly geworden.
 • Pannenkoeken zullen nog meer lekker en zacht zijn als je een theelepel azijn toe te voegen tijdens het mengen het beslag.
 • Als je een glas mineraalwater in het mengsel toe te voegen, zal pannenkoeken zijn zachter.
 • Om de pannenkoeken opwarmen, houd ze verpakt in aluminiumfolie en plaats in de oven op 300 ° C. Na het opwarmen, vul ze met jam of crème naar keuze.
 • Om pannenkoeken super lekker te maken, gebruik warme melk. Ik adviseer ook dat je eiwit scheiden van eigeel. Nadat je klop de eiwitten, voeg ze toe aan het beslag gemaakt van warme melk, eigeel en bloem. Voeg wat bakpoeder om ervoor te zorgen dat het deeg stijgt prachtig.
 • U kunt altijd diep bevriezen de pannenkoeken gebak.
 • Pannenkoeken kunnen worden voorbereid op voorhand; vul uw pannenkoeken met vlees, rijst en groenten en vries ze. Wanneer u besluit om ze te gebruiken, maar leg ze in een ovenschaal, smeer dan wat zure room of tomatensaus en bak ze in de oven op 150 ° gedurende ongeveer 30 minuten. Het diner wordt geserveerd!

Zoals u kunt zien, Bakken Heerlijke Pannenkoeken is leuk, makkelijk en duurt niet langer dan 20 minuten voor te bereiden. De rest is aan jou. Ik raad je proberen elke mogelijke vulling of topping er is, maar sommige combinaties zijn nooit een fout: je oma frambozenjam of als u meer op de chocolade kant bent - Nutella. Bon appetit!

Onze selectie