Hoe maak je heerlijke tapas maken - 2 recepten voor elke smaak

Tapas zijn sinds kort een van de meest populaire gerechten. Mensen zijn gek geworden voor deze heerlijke Spaanse recept. Spanjaarden eten ze als snacks tussen de maaltijden, terwijl in de VS worden ze beschouwd als een maaltijd. Grappig, maar toch waar, laten we zien wat tapas recept is het beste voor je.

Hoe je heerlijke tapas en # 8211 te maken; 2 recepten voor elke smaak

Tapas zijn partij vriendelijk, omdat je ze kunt maken met eigenlijk alles, van veggie degenen tot pittige degenen, zowel koude als warme rundvlees. Ook mensen houden van tapas, want je kunt mixen en matchen, en er is altijd een nieuwe smaak die je niet eerder hebt geprobeerd. Ze zijn klein en zeker meer praktisch voor de partijen dan grote maaltijden die zijn lastig te bedienen.

Gemakkelijk voor beginners - aardappel met heerlijke topping

Voor een perfecte heerlijke tapas krijg je wat frisse aardappelen die eerst moet worden bedekt met olijfolie, zout en peper nodig.

Daarna moet aardappels worden gebakken in de grote pan tot ze perfect krokant en dan kun je deze bedienen met knoflook geplet in de mayo beker, dat is heerlijk tapas topping.

Harder, maar beter - empanadas

Empanada is een brood gebak die zo populair is, heeft het bijna een synoniem voor tapas op sommige plaatsen geworden. Deze sensatie van smaken zal iedereen hart smelten. Serveer deze empanadas als het gerecht voor de partij en de mensen zullen het nooit vergeten. Een keer, vroegen ze me om recepten weken na het evenement.

Hier is mijn eenvoudig recept voor empanada saus:

Mince uien, knoflook en samen olijven en laat het marineren gedurende minstens 3 uur. Het toevoegen van azijn zal helpen hen genieten en het zal lekkerder zijn.

Het is goed om een ​​saus te maken een paar dagen voor het feest en dan zet het in de vriezer, want het zal echt een verschil maken wanneer de saus had tijd om te genieten.

U kunt empanada gebak kopen, maar in het geval je wilt om het te maken in huis, vergeet dan niet om de randen krimpen en maken de empanada deeg, want het vullen zal beter dan past. Kook ze goed en serveer ze op een groot bord met decoraties in Spaanse stijl.

Tapas brood met tomaat en knoflook - gemakkelijke starter

Hier is een lekker voorgerecht voor uw partij die moet worden geserveerd met olijven en salade aan de kant. Dit is eigenlijk vers wit brood dat goed gebakken. Daarna, knoflook gebruiken om het te wrijven in het brood grondig. Vergeet niet om de tomaat in tweeën gesneden en gebruik grote sappige tomaten die volle smaak zal verlaten op het brood.

Gebruik olijfolie die u kunt toepassen met de handen, over het brood, dat zal het oppervlak doordringen, waardoor de diepere smaak.
Als je van zouter gerechten, voel je vrij om een ​​vleugje zeezout die wordt gecombineerd met zwarte peper toe.

Onze selectie