Koken " geheimen " van topkoks

Ben je ziek van het maken van maaltijden die gewoon ho-hum zijn? Droomt u van de mogelijkheid om gerechten die zijn zo lekker en exquise dat de koninklijke familie zou vereerd om van te smullen ze te koken?

Koken "geheimen" van topkoks

Er is koken en er is koken. Men houdt het eenvoudige proces van het zetten van voedingsmiddelen samen in een eetbare wijze, terwijl de andere is over het maken van maaltijden die de smaakpapillen prikkelen, en zijn prachtig om eens te kijken.

Dus, hoe vind je de laatste te krijgen zonder te hoeven gaan naar culinaire school en leren om een ​​meester-kok zijn? Gewoon gebruik maken van deze eenvoudige tips worden aangeboden door bekende topkoks in een interview met de Voedsel-netwerk tijdschrift en uw familie en vrienden zullen binnenkort worden zingen u prijst:

Maaltijdbereiding tips

Joanne Chang (via oldyankeecuttingboards.com)

 • Als u liever verse kruiden gebruiken wanneer je kookt, zet wat zout op het oppervlak van de snijplank voordat ze hakken zegt Joanne Chang van de Flour Bakery & Cafe in Boston, Massachusetts. Het zal hen uit te gaan over de plaats, zodat je meer hebt om te koken met dan op te ruimen.
 • Bij het ​​maken van broodjes voor uw maaltijd, Roy Choi van de Kogi BBQ in Los Angeles, Californië suggereert dat u ervoor dat uw verspreiding van keuze (zoals mayonaise, mosterd, etc.) bestrijkt het gehele oppervlak van het brood. Op die manier elke hap is een aangename, smaakvolle ervaring.
 • Ina Garten, gastheer van Barefoot Contessa: Back to Basics voelt dat als je het creëren van een gerecht dat het bakken vereist, is het het beste om de boter en eieren die je gaat gebruiken in het recept uit de koelkast nemen de nacht vóór en laat ze op kamertemperatuur. Deze kleine, simpele beweging zal u de beste kwaliteit gebakken producten die u kunt krijgen geven.
 • Bij het ​​maken van een gerecht dat gaat met behulp van verse maïs, Kerry Simon van Simon in Las Vegas, Nevada raadt nadat je klaar bent met het snijden van de pitten uit de kolf je de andere kant van het mes (niet het mes, maar de saaie kant) gebruiken en voer het naar beneden de kolf. Dit zal al de zoetheid die ligt onder de kernel en zal uw gerecht nog veel meer lekker te maken krijgen.
 • Michael Symon, een van de Iron Chefs op Iron Chef Europa en co-host op het beroemde talkshow The Chew, zegt dat de beste manier om de grootste hoeveelheid van de smaak uit je voedsel is om ervoor te zorgen dat u deze drie dingen te gebruiken bij de voorbereiding van uw maaltijd: mierikswortel, zout en ingrediënten die zijn zuur. Dus, probeer op te nemen wanneer je kunt.
 • Bij het ​​maken van verse salsa dat niet gaat om onmiddellijk te worden geconsumeerd (zoals binnen een half uur), Mark Miller van de Coyote Cafe in Santa Fe, New Mexico suggereert dat je de gehakte uien afspoelen onder koud water en droog ze met wat papier handdoek. Uien beginnen een gas vrijgeven, niet lang nadat ze zijn gesneden dat salsa smaak is niet zo goed kan maken. Hetzelfde geldt als je ze hakken voor andere gerechten zoals verse guacamole.

Kooktips

Mario Batali (via www.monsterthinking.com)

 • Als u gevoelig bent voor gaar pasta, Mario Batali, een andere van de Iron Chefs op Iron Chef Europa en co-host van de beroemde talkshow The Chew bent, zegt dat je moet neem het uit de pan ongeveer 60 seconden voordat het zou moeten worden gedaan want het zal het kookproces af wanneer je het combineert met de saus.
 • Missy Robbins van A Voce in New York, New York waarschuwt om geen olie in de pot als je het koken van pasta. Het zal voorkomen dat uw heerlijke saus van het vasthouden aan de noedels zodra uw gerecht is voltooid.
 • Bij het ​​toevoegen van olie tot een pan tijdens het koken, niet alleen direct giet het over het voedsel zegt Anita Lo van Annisa in New York, New York. In plaats motregen rond de buitenkant van de pan. Op die manier, het is lekker warm tegen de tijd dat het voedsel dat het bedoeld is om kok te helpen bereikt.
 • Gesneden knoflook is minder gevoelig voor verbranden dan gehakte knoflook. Dus, als je dan sauteren Aarti Sequeira, gastheer van The Aarti partij, voelt dat snijden is de weg te gaan als je koken met het.
 • Als je koken kip in de oven, plaats hem in een pan op de top van dikke, rauwe ui plakjes te geven extra smaak, maar nog steeds laat het vet afvoer suggereert off Donald Link van Cochon in New Orleans, Louisiana. Op die manier, wanneer het klaar is, kun je de ui en de resterende bouillon te gebruiken om een ​​uiterst smaakvolle jus maken om te gaan met uw maaltijd.
 • Om veggies, Naomi Pomeroy karameliseren van Beast in Portland, Oregon raadt u warmte uw oven op de hoogste temperatuur mogelijk, plaats dan een lege pan in het voor ongeveer 15 minuten. Mix je groenten naar keuze met olie en kruiden en zet ze op de verhitte pan om ze snel en gemakkelijk karameliseren daarna.

  Gezonde kooktips

Ellie Krieger (via www.nysun.com)

 • Om dressings die smaakvol, maar niet vet maken, alleen gebruik maken van de helft van de mayo dat het recept voor en vervangende Griekse yoghurt voor de andere helft doet vermoeden Ellie Krieger, gastheer van gezonde eetlust met Ellie Krieger. zullen Ze smaken net zo goed, maar wel beter voor je gezondheid.
 • Tim Liefde van Lonesome Dove Western Bistro in Fort Worth, Texas vindt dat een geweldige manier om smaak toe te voegen zonder calorieën is om uw vlees marineren met een citrus fruit in plaats van het gebruiken van een op olie gebaseerde marinade. Ook afwerking van uw gerechten met vers geperst vruchtensap, zoals limoensap, een smaak macht punch die is vrij vet toe te voegen.
 • Om de beste sap uit uw citrusvruchten, Patricia Yeo van Lucky Duck in Boston, Massachusetts stelt hetzij met behulp van uw handpalm om het rond te rollen voor ongeveer 60 seconden, of magnetron het voor ongeveer 12 seconden vóór het maken van sap.

Als het gaat om koken, er zijn zoveel tips en trucs die de topkoks weten dat niet precies algemeen bekend voor de rest van ons keuken nieuwelingen. Maar, nu je weet dat een aantal van hen, zult u in staat om gerechten die waardig 5-sterren ratings zijn koken. Zal niet je familie zijn zo trots?

Onze selectie