Voedsel voor een plattere buik

Heeft uw maag bloat of laat je je vol en gefrustreerd na de bevredigende maaltijd? Dieet is niet echt aantrekkelijk voor u? Nou maak je geen zorgen, hier zijn een aantal voedingsmiddelen die zal helpen om je maag tevreden terwijl je look en feel great.

Voedsel voor een plattere buik

Er zijn veel voedingsmiddelen die goed zijn voor ons lichaam. Uiteraard dit gezegd zijnde is er net zo veel, zo niet meer, die ons kwaad kunnen doen. Ik heb een aantal items die je zou willen in je voorraadkast te houden als bikini seizoen komt rond gevonden.

Amandelen

Go nuts! Amandelen bevatten een hoog niveau van mineralen, eiwitten en een heleboel andere onderdelen die essentieel zijn voor ons lichaam. Deze zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat uw spijsvertering goed functioneert.

Niet alleen dat, ze maken een grote gezonde snack, die uw verlangen vermindert voor andere voedingsmiddelen. U vindt de snack je wilde komen en te blijven volledige tegelijk. Het consumeren van amandelen op een regelmatige basis zal ook de controle van uw cholesterolgehalte.

Avocado

Avocado (via www.goodground.com)

Waaronder avocado in uw dieet zal vooral stimuleren uw stofwisseling. U kunt gewoon vervangen door een avocado spread met andere verzadigde vetten je een cholesterol vrij sandwich spread bijvoorbeeld aan te geven. Avocado's bestaan ​​uit vele heilzame bestanddelen, een van hen is antioxidanten. Maak er een dessert gebaseerd of hartige gebaseerde, een avocado zal het verschil maken.

Pure chocola

Ja, je leest het goed! Chocolade zelf is zeer gezond voor het lichaam. Het is belangrijk om donkere chocolade hebben tegenover melkchocolade enz. Dit is met name te wijten aan het feit dat donkere chocolade bevat voornamelijk cacao en minder suiker. Cacao is zeer rijk aan antioxidanten, waarin de bescherming van cellen te waarborgen. U zult de voldoening van een zoete traktatie voelen zonder stekelige uw bloedsuikerspiegel.

Vezelrijk voedsel

Bessen

Zeer rijk aan antioxidanten en vezels deze beetgrootte vruchten zal je immuunsysteem sterk te houden. Antioxidanten zorgen ervoor dat uw doorbloeding wordt geregeld. Daarbij zul je meer uit je training omdat ze een positief effect hebben op de manier waarop uw spieren samentrekken. U kunt dit in de vorm van smoothies, wat geweldig snacks zijn tijdens de zomer en je vullen zonder opgeblazen gevoel je maag.

Havermout

Havermout, bijvoorbeeld, een hoge concentratie van vezels. Dit is geweldig om ervoor te zorgen dat voedsel gaat er door je buikstreek, terwijl het bevorderen van efficiënte spijsvertering.

Verse groenten en fruit

Dit zijn ook een groot leverancier van vezels. U zult willen deze opnemen in uw dagelijkse maaltijden niet alleen om je spijsvertering actief te houden, maar ook om stagnerende voedingsstoffen die een opgeblazen gevoel te maken te elimineren.

Hoe meer vezels je inname, hoe kleiner de kans je lichaam zal absorberen de overige calorieën je verbruikt.

Ga naar voedsel dat je vol te houden zonder dat er al te veel ongezonde stoffen in je lichaam. Swapping sommige van deze voedingsmiddelen rond zal je zeker helpen de maag die u wilt in de tijd voor de zomer te bereiken en lang na!

Als u wilt in vorm te krijgen in slechts een paar weken proberen deze, gemakkelijk te doen, thuis oefeningen. Hier zijn drie eenvoudige manieren om werk uit alle flab die u zou kunnen hebben, en krijg een buik die de moeite waard zien in een korte top.

Onze selectie